Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.73 secunde)
Dinamo putea sa primeasca un penalty in prima repriza a derby-ului cu Rapid, scor 1-1. Portarul Horatiu Moldovan a iesit pentru a respinge mingea cu mana, dar s-a ciocnit de fundasul dinamovist Razvan Patriche, care a lovit mingea cu capul, din saritura.
Fostul mijlocas a dezvaluit ca antrenorul care a fost inaintea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev se afla intr-un buncar de cateva zile.
Paun, Omrani, Debeljuh Dinamo: Esanu - G. De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Buleica, Pierret, Carp, St. Filip - Vl.
Dinamo a deschis scorul in Gruia, dar s-a vazut invinsa la scor de CFR Cluj, 1-4.
La trei luni de la despartirea de Dinamo, Mircea Rednic a vorbit despre neintelegerile care s-au petrecut in timpul mandatului sau si despre tensiunile cu jucatorii.
Giani Kirita (45 de ani), fost capitan la Dinamo, simbol al clubului si suporter infocat al "cainilor", a avut un discurs aspru la adresa jucatorilor din Stefan cel Mare, principalii vinovati, in opinia sa, de situatia dificila in care se afla astazi gruparea alb-rosie.
Draghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Panoiu, Sefer, Marzouk Dinamo: Cristiano - De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Carp - Torje, J.
Derby-ul Rapid - Dinamo a fost analizat pe toate fetele in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, inclusiv cu toate reactiile de la stadion.
Marius Sumudica, noul expert Digi Sport, i-a criticat pe jucatorii lui Dinamo pentru lipsa determinarii si a agresiunii din teren.
Dinamo a aflat pe pielea ei acest lucru. ... A invins la scor pe Pandurii si cred ca va pune probleme in meciurile care vor urma, cu Dinamo, Steaua si Rapid, pe care chiar trebuie sa le consideram derbiuri.
Fost jucator in Stefan cel Mare, actualul antrenor al celor de la Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea a oferit un interviu exclusiv Telekom Sport in care a vorbit despre situatia de la Dinamo, dar si despre alte subiecte interesante.
Gigi Becali a anuntat ca trei jucatori din nationala Ucrainei, inclusiv capitanul reprezentativei si, totodata, jucatorul lui Dinamo Kiev, Serhiy Sydorchuk, Sergiy Kryvtsov si mijlocasul defensiv al echipei Sahtior Donetk, Taras Stepanenko, se vor antrena si, posibil, vor juca la FCSB.
Serghei Sydorciuk si alti doi jucatori de la prima echipa a lui Dinamo Kiev se afla la baza de pregatire de la Berceni a celor de la FCSB.
Emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, de la finalul partidei castigate de Dinamo pe terenul Chindiei, a adus toate reactiile de la stadion si analiza partidei din studio.
"Este o zi fericita!". Reactia lui Dusan Uhrin jr, dupa prima victorie oficiala de la revenirea pe banca lui Dinamo
Cantonata la Bucuresti din cauza razboiului din Ucraina, Dinamo Kiev a plecat la Varsovia pentru un meci amical in scopuri umanitare, cu Legia.
Steaua, Dinamo si Rapid s-au luat la tranta cu Europa fotbalistica. ... La remorca Stelei s-au agatat acum Rapid si Dinamo, echipele care au intregit o saptamana cu adevarat fericita pentru fotbalul romanesc.
Gigi Becali a dat declaratii controversate despre razboiul din Ucraina. Ca urmare, Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB, care urma sa aiba loc pe data de 20 aprilie.
In vara, Mititelu declara ca ne vom bate de la egal la egal cu granzii Capitalei, cu Steaua, Dinamo... ... Aceste trei puncte sunt mai importante decat un egal cu Rapid sau Dinamo ori CFR Cluj.
Albanezul Elis Bakaj a jucat un singur an la Dinamo, in sezonul 2011-2012, dar a ramas indragostit de echipa din Stefan cel Mare.
google-analytics.com