Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.11 secunde)
Sepsi Sfantu Gheorghe a invins-o pe Dinamo cu scorul de 3-2 in a doua runda din grupele Cupei Romaniei.
Dinamo a fost invinsa, marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfantu Gheorghe, intr-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei Romaniei.
Parca niciodata un meci Dinamo - Steaua sau Steaua - Dinamo nu a fost mai greu de digerat ca cel de sambata.
Dinamo si Steaua si-au impartit punctele intr-un derbi dominat din toate punctele de vedere de "ros-albastrii" condusi in premiera de Dorinel Munteanu. ... E drept ca Dinamo rareori a aratat in Europa ca are valoare, Steaua fiind regina in acest sens, si nici nu a rupt gura targului sambata seara.
Planul de reorganizare a lui Dinamo a fost respins, dupa ce a fost modificat, conform Tribunalului Bucuresti, iar Dorin Serdean a avut castig de cauza cand l-a contestat.
In direct la Digi Sport, Ovidiu Burca, antrenorul de la Dinamo, a anuntat ca sunt active in acest moment doua strategii diferite pentru a scapa de insolventa:
Rica Raducanu (76 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a povestit cum, in tinerete, a vrut sa joace pentru Dinamo, dar a ajuns la rivala Steaua.
Dinamo se afla intr-o situatie extrem de dificila, in insolventa si retrogradata din mai 2022, insa cel care vine cu "solutia salvatoare" este tocmai Gigi Becali.
Ovidiu Burca (42 de ani) i-a criticat dur pe jucatorii lui Dinamo, iar apoi a parasit conferinta de presa mai devreme.
La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo.
810 din data de 26.04.2011, privind incidentul produs cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal Steaua - Dinamo, va comunicam faptul ca fata de A.
Fostul patron banatean a vorbit despre Dinamo, FCSB, CFR Cluj, forta de conducator a lui Cristi Borcea. Dar si despre cazul in care Piturca este cercetat.
Sa mearga la Dinamo, la Rapid". ... Ii trimit la Dinamo, la Rapid, la Vaslui... Aia care au jucat cu stadionul plin, e faliment.
Eugen Trica isi ameninta jucatorii dupa meciul cu Dinamo: ... Avioanele va asteapta" "Pe aceea suprafata a jucat si Dinamo. A fost un meci de lupta, ocazii de ambele parti, puteau sa castige ambele echipe, nu conteaza terenul.
Stoican a anuntat ca pleaca de la Dinamo si renunta la postul de antrenor principal. Decizia a venit in urma unei sedinte cu conducerea clubului.
Nu poti aduce la Dinamo orice jucator, e imposibil. Esanu atat poate, a luat gol de la kilometrul 10. E baiat bun, scrie frumos pe internet, dar...
Ciprian Marica a analizat situatia lui Dinamo, club preluat recent de un nou actionariat.
Patronul echipei, sau ce e domnul Sfaiter, a declarat ca vrea sa intre brat la brat cu Dinamo in Liga 1.
Jandarmi au semnalat incidente inainte de meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 Bucuresti si CSA Steaua, disputat luni seara pe Arena Nationala din Bucuresti.
Dinamo a obtinut o victorie clara in fata celor de la CSA Steaua, scor 3-0, pe Arena Nationala, in etapa a noua din play-off-ul Ligii 2.
google-analytics.com