Cautare

10730 de rezultate pentru "desi a scos l vanzare imobile de" (4.14 secunde)
Compania T-Mobile USA va scoate la vanzare in luna august un nou smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., si care va intra in competitie cu ultimul iPhone al celor de la Apple si cu Palm Pre, informeaza Yahoo News citand Reuters.
Statul roman pare a fi renuntat definitiv la privatizarea Petromin, dupa ce, ani la randul, nu a dat semne ca si-ar fi dorit cu adevarat acest lucru.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
În Craiova nici o autoritate publica nu stie cu exactitate cate imobile s-ar putea prabusi in cazul unui cutremur. De cinci ani, judetul Dolj nu a mai primit fonduri pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic ridicat. Sute de cladiri din Craiova sunt vulnerabile in cazul unui cutremur.
Primaria Craiova organizeaza incepand de astazi si pana vineri examen pentru obtinerea atestatului de administrator de imobil. La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. Cine sunt vanzatorii si cumparatorii de imobile din Dolj si ce-i caracterizeaza, ne spun specialistii.
Incep sa vina banii pentru fostii proprietari de imobile confiscate de regimul comunist. Astfel, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ca cei care au optat pentru plata despagubirilor in numerar, in locul actiunilor la Fondul Proprietatea, vor putea primi despagubiri incepand cu noiembrie.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa acorde imprumuturi fara avans pentru investitii imobiliare. Astfel, BCR ofera trei variante de imprumuturi pentru investitii imobiliare, in functie de nivelul avansului, se arata intr-un comunicat al bancii.
Intrucat exista o neintelegere accentuata pe piata vanzarii si cumpararii de imbobile sau constructii noi, Directia Finantelor Publice Bihor doreste sa faca unele precizari.
Mii de craioveni vor plati impozite mai mari, aferente celui de-al doilea semestru al acestui an. Executivul din Banie a convocat pe 11 august consiliul local in sedinta extraordinara pentru aprobarea noilor taxe stabilite prin OUG nr.
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire. Trei stradute inguste, de pamant galben batatorit, uscat, cateva casute de lut, varuite toate in alb si toate bantuite de colb.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Procedura de executare silita asupra unor contribuabili persoane juridice, ce nu si-au achitat obligatiile fiscale catre statul roman presupune si organizarea de licitatii in vederea valorificarii bunurilor sechestrate.
De la 1 decembrie 2005 va intra in vigoare o noua procedura de vanzare a energiei electrice, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa reduca tarifele, mai ales cu scopul de a incuraja listarea la Bursa a cat mai multor companii, reiese dintr-un comunicat al institutiei.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
Cursul afisat de unitatile bancare la cumparare (deci clientul vinde) este mult mai prost decât la casele de schimb.Cursul de schimb al fiecarei banci difera cu mult fata de cel oficial, stabilit cu o zi în urma de Banca Nationala a României (BNR).
Certificatul energetic pentru locuinte va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere Constructorii de cladiri noi vor fi obligati, de anul viitor, pentru a obtine autorizatia de construire, sa realizeze si un studiu privind sistemele alternative de incalzire, iar certificatul energetic va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere a unei locuinte.
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... "Sunt extrem de incantata de produsele Top Line! Cel mai mult imi plac cele de la MoroccanOil:
google-analytics.com