Cautare

10730 de rezultate pentru "desi a scos l vanzare imobile de" (8.21 secunde)
Cativa smecheri care au adunat cateva miliarde de lei le-au investit in cumpararea a sute de hectare de teren, mai ales in sudul judetului, gandind ca de la cinci milioane, cat a costat hectarul in urma cu patru-cinci ani, va ajunge azi la vanzare la 1.400 de euro/ha.
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Un Bucuresti cu pretentii de Beverly Hills. In Capitala mioritica exista case de vanzare la pretul resedintelor din orase exclusiviste, ticsite de vedete internationale. E drept, casa bucuresteana de care vorbim nu e tocmai casa, ci un palat de sapte milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Statul vrea sa vanda pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la ACSA Craiova. ... Teoretic, investitorul de la ACSA poate sa nu detina controlul la DAEWOO in cazul in care statul vrea sa vanda altcuiva pachetul majoritar de 51%.
In urma cu o luna Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta pentru scoaterea la vanzare a cabinetelor medicale. De circa trei ani, medicii din Oradea asteapta sa cumpere cabinetele medicale.
35 de societati doljene înca se afla în portofoliul statului, iar la alte 58 de firme au fost reziliate contractele de vânzare-cumparare.
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
Dupa cateva saptamani, piata imobiliara a inceput in sfarsit sa se dezmorteasca. In plus, unii agenti imobiliari au observat o tendinta a craiovenilor de europenizare, in sensul ca a crescut increderea acestora in agentiile imobiliare.
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
Daca anuntam motiune si nu reuseam sa o fac, ma ascundeam prin casa cateva zile Premierul Victor Ponta a ironizat, marti, anuntul PDL privind motiunea de cenzura in urma angajariii raspunderii pe Legea despagubirilor, aratand ca, in calitate de presedinte al PSD, daca ar fi anuntat o motiune si nu ar fi fost in stare sa o realizeze, s-ar fi ascuns prin casa cateva zile.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Confiscarea lor de catre stat pune institutia creditoare in situatia de a cere alte bunuri drept gajuri. In lipsa unor ipoteci indestulatoare, banca va lua noi masuri, cea mai drastica putand fi introducerea unei cereri de insolventa.
Evacuarea lui Mircea Geoana din vila va incepe inainte de privatizarea imobilelor RA-APPS In 24 ianuarie, de Ziua Unirii, nu va fi sarbatoare in casa lui Mircea Geoana. De fapt, problema este chiar casa, sau mai precis vila in care locuieste senatorul independent, pe strada Starostescu, din zona Dorobanti.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, cu ocazia Zilei Nationale fara Tutun (16 noiembrie), o campanie anti-tutun la nivel national, alaturi de actiuni de consiliere a consumatorilor si a agentilor economici cu privire la efectele letale ale consumului de tutun.
Prosoape simple, pilote, seturi de batiste, capoate fara maneci, articole de incaltaminte si chiar locomotive diesel hidraulice. Acestea sunt doar cateva dintre bunurile ce vor fi scoase la licitatie in cursul lunii mai de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
google-analytics.com