Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
Nati Meir, care a ajuns in Parlament pe listele PRM, este nemultumit de faptul ca a aparut poza sa pe post de Hitler, avand ca titlu "Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!", in revista pe care o conduce Vadim Tudor. Nati Meir spune ca este pentru prima data cand un evreu a fost facut de Vadim nazist. "Eu sunt Hitler? Eu n-am visat in viata mea ca o sa fiu Hitler", se plange Nati Meir, precizand ca a depus o plangere penala la adresa lui Vadim Tudor, cerandu-i liderului PRM daune morale de doua miliarde de lei noi.
Natir Meir considera ca Vadim "n-are voie sa fie in politica" si ca se alatura parerii pe care Gigi Becali o are despre Vadim Tudor. "Eu spun ce spune Gigi Becali. Becali spune ca (Vadim - n.r.) e un nebun. Eu pot sa ma alatur la domnul Gigi Becali", adauga Nati Meir. (A.M.)