Peremistii gaalaateni vor saa-l raazbune pe C. V. Tudor. In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.

PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate. Facem precizarea caa vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat, in weekend, caa liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a faacut politie politicaa. Reprezentanta PIN a prezentat un raport intocmit de seful Directiei Intii a Securitaatii, generalul maior Bordea Aron, care vorbeste despre o intilnire cu C. V. Tudor si cu un pictor din acea perioadaa, Mihai Bandac, din documente reiesind caa "Vadim nu a faacut altceva decit politie politicaa". Documentul dateazaa din martie 1981.

Ca raaspuns, presedintele organizatiei judetene PRM Galati, senatorul Carol Dina, a spus in acest sens caa PIN se doveste a fi doar un "SPIN" care nu urmaareste decit saa stringaa capital politic pe seama unor oameni cinstiti. "Vadim nu a faacut politie politicaa si are documente care saa dovedeascaa acest lucru. Presedintele Partidului Romania Mare a precizat chiar caa o va da in judecataa pe aceastaa femeie, care nu este apreciataa nici maacar in orasul saau. Vaa dati seama ce fel de om este? Adevaarul e caa nu te poti astepta la altceva de la un partid care este condus de un traseist politic, cum e Cozmin Gusaa. Acesta a plecat de la afacerile lui Dan Voiculescu, presedintele PC, si a ajuns la un partid care, practic, nu existaa. Intre timp, Gusaa a mai trecut si pe la PSD si PD", a explicat senatorul.

"Asa am paatit si eu"

Peremistul consideraa caa situatia in care se aflaa Vadim Tudor in aceste zile seamaanaa cu cea prin care el a fost obligat saa treacaa imediat dupaa Revolutie. "Despre mine s-a spus caa am fost un mare criminal comunist. Si din acest motiv am fost tinut un an de zile in puscaarie de o gascaa de asa-zisi revolutionari. Timp de 4 ani a trebuit saa maa lupt pentru a-mi dovedi nevinovaatia", a incheiat Carol Dina. Facem precizarea caa, in perioada regimului comunist, actualul presedinte al Organizatiei Judetene PRM Galati a ocupat functia de prim-secretar al Partidului Comunist Roman.