Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (3.35 secunde)
Comunele galatene care, dupa ultimele alegeri locale, s-au capatuit cu cite un primar liberal, au intrat de doi ani incoace in atentia tuturor locuitorilor judetului.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... Lansarea candidatului PD-L Petrica Bratu in cursa pentru Primaria Tulucesti.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii: ... Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile:
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Primari si consilieri locali mai putini, orase transformate in comune si comune "retrogradate" la rang de sat. Asta prevede un proiect de lege aflat in acest moment in dezbaterea Parlamentului.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
La aceasta concluzie au ajuns nu numai miile de pensionari care vin cu jalba-n protap in fiecare luna la institutia condusa de fostul ofiter de artilerie Oscar Benes, ci si majoritatea reprezentantilor presei constantene care doar printr-un noroc chior pot accede la persoana mult prea ocupatului director al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
In urma controlului realizat prin teledetectie de Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), s-a constatat ca doar o mica parte dintre fermierii care au cerut sprijin financiar de la stat respecta Bunele conditii agricole si de mediu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
El s-a autosanctionat pentru ca a dat un comunicat eronat, in numele Colegiului, privind unele informatii aparute in presa despre C. ... Tudor.
google-analytics.com