Cautare

408 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesimagesstoriespetx gif" (7.05 secunde)
Daniela Popa, Sabin Cutas sau Florin Anghel. Totodata conservatorii vor merge la congres cu circa 150 de delegati, vor avea 26 de membri in Consiliul National si unul sau doi vicepresedinti.
Presedintia partidului va fi disputata la congresul de duminica intre presedintele filialei PC Prahova, Florin Anghel, senatorul Sabin Cutas si deputatul Daniela Popa.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova. Conservatorii prezenti in sala la congresul de duminica au primit in mod diferit rezultatul votului.
Mai multi membrii ai PC au sustinut ca, potrivit noului statut al partidului, al doilea tur de scrutin se impunea in conditiile in care deputatul Daniela Popa a obtinut doar cu 13 voturi mai mult decat presedintele PC Prahova, Florin Anghel, niciunul neintrunind jumatate plus unu din numarul celor care au votat.
Mai multi membrii ai PC au sustinut ca, potrivit noului statut al partidului, al doilea tur de scrutin se impunea in conditiile in care deputatul Daniela Popa a obtinut doar cu 13 voturi mai mult decat presedintele PC Prahova, Florin Anghel, niciunul neintrunind jumatate plus unu din numarul celor care au votat.
Excluderea urmeaza unor tensiuni aparute intre Anghel si conducerea PC dupa ce acesta a contestat rezultatul alegerilor desfasurate cu o luna in urma in PC, cand a pierdut sefia partidului la diferanta de doar 13 voturi fata de Daniela Popa.
El sustine ca decizia de a parasi corabia conservatorilor s-a conturat in timpul congresului PC din luna ianuarie, cand Daniela Popa a fost aleasa presedinta a PC.
Presedintele Traian Basescu, liderul PSD Mircea Geoana, liderul UDMR Marko Bela, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, liderul PC Daniela Popa, liderul PDL Emil Boc, liderul deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei (PNL), au semnat Pactul pentru educatie.
Ponta a participat, vineri, la lansarea candidatilor PSD Cluj pentru alegerile locale, desfasurata la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.Presedintii PSD si PC, Mircea Geoana si, respectiv, Daniela Popa, au semnat, joi, protocolul de colaborare politica intre cele doua partide, pe baza caruia se va infiinta Alianta PSD+PC.
Sub cupola Teatrului Muzical, intr-o sala plina pana la refuz, chiar cu oameni care nu au mai incaput nici pe culoare, conservatorii galateni si-au prezentat, alaturi de presedintele partidului, Daniela Popa, oamenii pe care se bazeaza in alegerile locale din acest an.
Protocolul de alianta dintre PSD si PC a fost semnat la 17 aprilie de catre Mircea Geoana si Daniela Popa si prevede in principal constituirea unui grup parlamentar comun si desemnarea, dupa alegerile generale, a unui premier social-democrat.
Asa cum amintea presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, in ultima vizita, de acum circa doua luni, la Galati, protocolul de colaborare dintre PC si PSD pentru parlamentare este valabil si pentru turul al doilea al alegerilor locale.
Ieri a avut loc mult-asteptatul Consiliu National de Coordonare comun intre Partidul Conservator si Partidul Social Democrat, la care au participat presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, liderul PC, Daniela Popa, secretarul general PC, Codrut Seres, vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, si presedintele de onoare al conservatorilor, Dan Voiculescu, alaturi de nu mai putin de 1.000 de reprezentanti ai celor doua formatiuni politice.
Marian Popa - presedinte al Organizatiei Judetene, Dan Branzea - prim-vicepresedinte, Ioan Furtuna - vicepresedinte si Daniela Popescu - secretar.
El a dat exemplul deputatului Daniela Buruiana, care si-ar fi aratat intentia de a intra in PC si nu a venit.
1399/30.12.2000, semnând-o în calitate de prim-ministru, prin care Melinescu Ioan a fost numit în functia de presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, pentru a-l determina pe acesta sa faca un act ce intra în atributiile sale de serviciu si un act contrar acestor îndatoriri, în scopul de a asigura clasarea unei lucrari ce o viza pe Nastase Daniela si a intra în posesia lucrarii" (...) "Întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Nastase Adrian avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de deputat, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Camera Deputatilor", noteaza Parchetul General.Adrian Nastase si Ioan Melinescu au fost deferiti justitiei pe 31 mai 2007, dosarul fiind judecat de Înalta Curte de Casatie si Justitie.
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori: Cornel Popa
Aici, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator, in timp ce Marius Marinescu si Daniela Popa vor candida pentru Camera Deputatilor.
Delegatia social-democrata este formata din Mircea Geoana, Miron Mitrea, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, Daniela Popa si Viorel Herbenciuc.
In schimb, pentru Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, PSD Constanta o sustine, pentru a prelua conducerea acestei institutii, pe Daniela Turcanu, pentru Directia de Sanatate Publica - pe Camelia Ciobotaru, la Directia Sanitara Veterinara - pe Geronimo Branescu.
google-analytics.com