Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (4.69 secunde)
Ilfov, care a sustras un autoturism marca Dacia 1310. ... In noaptea de 04/05.06.2011, in jurul orei 01.30, cel in cauza a sustras autoturismul marca Dacia 1300 din Bdul Nicolae Grigorescu, sectorul 3, deplasandu-se cu acesta pe Bdul Th.
Foarte rar mai gasesti Dacia 1300, Dacia 1100 sau eu stiu eu ce masini cu o vechime mai mare. Eu am mai spus.
Constantin de 56 ani, din Bucuresti care a condus un autovehicul marca Dacia avand o concentratie alcoolică ... Paul de 49 ani, din Bucuresti, care a condus autovehiculul marca Dacia Logan, avand o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool in aerul expirat.
Florentin de 30 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia 1310 avand o concentratie alcoolica de 0,82 mg/l alcool in aerul expirat.
Florentin de 30 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia 1310 avand o concentratie alcoolică ... Florin de 25 de ani, din judetul Brăila, care conducea un autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 0,68 mg/l alcool in aerul expirat.
Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie. In urma coliziunii, cele doua masini au intrat pe trotuar, langa hotelul Golden Tulip, ranind o femeie in varsta de 50 de ani.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cristian de 36 ani, Tereteanu de 37 ani, pasageri in Dacia Logan, precum si a lui P.
Dacia dinspre str. ... Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I.
Dacia, a accidentat-o pe O. ... Valentin de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Sos.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
TITI AUR - A debutat in Raliul Brasovului, in 1986, pe o Dacia 1300 - A castigat 51 de raliuri - A castigat de 8 ori (record) titlul de Campion National al Romaniei:
Mai detine un apartament, o casa de vacanta, doua automobile - Renault (2004) si Dacia (2002), precum si un cont in valoare de 1,8 miliarde de lei si altul in valoare de 11.000 de euro.
Alte doua proiecte de legi restituite institutiilor initiatoare se refera la despagubirea persoanelor care au constituit depozite la CEC inainte de 1989 pentru cumpararea de autoturisme Dacia, respectiv la masurile de sprijin pentru romanii din strainatate, urmand sa se stabileasca daca acestea trebuie retrase definitiv sau modificate.
Vicol are un apartament cu o suprafata de 91 de metri patrati, cumparat in octombrie 2004, si o Dacia Solenza din 2003, cumparata in acelasi an.
çn prezent, autoturismele care deservesc birourile senatoriale la circumscriptie sunt Dacia Super Nova, achizitionate in 2001, care au deja parcursi 120.000 km.
Din momorandum reiese ca grupurile vor primi 18 autoturisme Dacia Logan si Super Nova care vor fi repartizate in functie de numarul de membri.
Presedintele suspendat Traian Basescu a ajuns astazi, dupa ora 10,00, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului sau, Dacia Logan, informeaza Agerpres.
Multi dintre cei care coboara sint asteptati de familie, unii au Mercedesuri, altii niste Fiat-uri amarite, un soi de Dacia 1310 in varianta italiana.
google-analytics.com