Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (6.62 secunde)
Marci precum ar fi Dacia, Ford, Opel, Skoda sau Chevrolet au afisat scaderi la vanzari de peste 70 de procente fata de luna ianuarie a anului trecut. ... Nici la Dacia lucrurile nu au stat mai bine.
Ford, indemnat sa ia exemplu de la Dacia Cat despre cerinta Ford de construire a unui drum expres, care sa preia traficul greu dupa inceperea productiei prognozata in aceasta toamna, Berceanu a spus ca nu poate construi un drum doar pentru o companie.
Activitatea a demarat in anii ‘90 cu proiecte mici, dar pe parcurs, s-a ajuns la implementarea de proiecte de productie pentru brandingul consecutiv a sute si mii de locatii, la nivel national si international, ale marilor corporatii multinationale, precum McDonald’s, Coca-Cola, Orange, Vodafone, Dacia-Renault, Genaral Motors, Volkswagen AG.
fizica, inginerie si bioinginerie, specialisti in telecomunicatii, sociologi, psihologi, specialisti in siguranta traficului rutier etc. Beneficiarul primelor prototipuri ale acestui autoturism, care va revolutiona constructia de automobile ar putea fi Dacia Renault.
Dacia: filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009. Pentru alte afaceri insa, criza financiara n-a lasat decat doua posibilitati:
"Nu va permiteti un sector public de tip Mercedes, ci unul de tip Dacia. Nu ca ar fi ceva in neregula cu Dacia", a spus Franks.
Duster, primul SUV al constructorului Dacia, va fi lansat in prezenta fostului pilot de Formula 1 Alain Prost, care a condus versiunea de competitie la trofeul Andros din Franta.
Dacia a avut in primele doua luni cea mai mare crestere a inmatricularilor in Europa cu 56% (34.438 unitati), fiind urmata de Renault cu o crestere de 41,5% (188.000 unitati) si Nissan cu 32% (60.370 unitati). ... Marca romaneasca Dacia are 1,7% din piata europeana.
Germania a devenit anul trecut principala destinatie de export a Dacia, cu 84.708 unitati vandute, in urcare cu 231,3% fata de 2008, potrivit datelor prezentate la inceputul anului de producatorul auto.
• "Dacia", care circula pe relatia Bucuresti Nord (plecare la ora 16.00) - Budapesta (plecare 06.00) - Viena (sosire la ora 08.58); ... • "Dacia" - Viena (18.50), Budapesta (23.13), Bucuresti Nord (sosire 14.07);
Dacia 43%, Volkswagen 52%, Toyota 58%, Skoda 45%. ... Dacia este lider de piata, cu peste 8.200 de masini inmatriculate, insa cu scadere de 43% fata de primele cinci luni ale anului trecut.
Despre cum se vede din afara Romaniei masina Dacia el a spus: ... afle care a fost cursul Dacia. Sunt foarte curios de cum va evolua brandul in viitor, cat de competenti sunt inginerii de la Renault si cata incredere au cei din Franta in constructorul romanesc".
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge SUV-ul Dacia Duster si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze ridicate pentru ca prefera sa se grabeasca incet.
In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 1.072 de unitati, in scadere cu 70,33% fata de aprilie 2010, si Volkswagen, cu 737 de unitati, in crestere cu 21,62% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Dacia a produs 89.000 de masini Duster la Mioveni in prima parte a anului, estimarile sunt ca se va trece de 160.000 anul acesta si ca se va ajunge la 400.000 in 2013.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a crescut cu 24,5% in primele patru luni, la 18.272, fata de ianuarie-aprilie 2011, cand au fost 14.678 unitati, potrivit datelor publicate azi de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si preluate de NewsIn.Fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de masini noi inmatriculate a scazut in aprilie 2012 cu 13,8%, la 4.307 de autoturisme.In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 879 de unitati, in scadere cu 18% fata de aprilie 2011 si Volkswagen, cu 566 de unitati, in scadere cu 23% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Octavian Manu - Presedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra Adela Mitu - Coordonator Relaii Publice si Promovare Ozana Cozma - Ceramica Cristina Chirculescu - Pielarie Sheila Ablamit - Vicepresedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra.
Pe aceasta harta, tara noastra apare sub numele de "Dacia" si este marginita de Ungaria, Macedonia, Bonsa (Bosnia), Dalmatia, Thracia si Bulgaria.Fata de timpul cand a fost intocmita, harta este destul de corecta si frumos executata.
Acestia sunt membri ai Asociatiei Romania - Dacia, Casa Noastra si vor oferi un spectacol unic, reconstituind istoria prin lupte, sacrificii, parada militara...totul ca acum doua milenii, cand stramosii nostri Dacii luptau si mureau pentru credinta si glia lor strabuna.
Muna Radu este prezenta in showroom-ul Etajul Designerilor Romani, Bulevardul Dacia 39, etaj 1, magazinele: ... - Esti prezenta in showroom-ul Etajul Designerilor Romani situat in Bulevardul Dacia 39, etaj 1 si in magazinele Monique, str.
google-analytics.com