Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.40 secunde)
Chr.) - Odele, I, 20 (afirmatie facuta cu aproape un secol si jumatate inaintea cuceririi unei parti din Dacia). Comentariu Marius Istoria ne spune Ca Dacia a fost cucerita de romani in proportie de 14% si numai pentru 160 de ani.
Eu eram un adept al teoriilor lui Nicloae Densusianu si Vasile Parvan si chiar editasem celebra carte a lui Nicolae Miulescu, "Dacia - Tara Zeilor", ce sustinea originea daca a romanilor si chiar ca limba geto-dacilor era inrudita cu latina, astfel explicandu-se de ce Traian vorbea, conform imaginilor de pe Columna, cu dacii capturati fara translator.
Rezultate slabe pentru Dacia Spring la testele de impact EuroNCAP. Masina romaneasca produsa in China a obtinut doar o stea din 5 posibile.
Dacia nr. ... - In afara de Etajul Designerilor Romani de pe Bd.Dacia nr. 39, unde mai putem gasi incaltarile create de tine?
- in ziua de 11.03.2010, ora 09.30, prin fortarea butucului de la portiera dreapta fata, a sustras dintr-un autoturism marca Dacia Logan, parcat in str.
Politistii au stabilit ca responsabil de producerea accidentului este Tantagoi, care nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire" si a patruns in intersectie, unde Dacia condusa de el a fost lovita in partea dreapta de Renaultul care circula regulamentar pe strada Obedeanu.
Cand a ajuns in dreptul semaforului de la intersectie cu Splaiul Independentei, nu a pastrat o distanta regulamentara in mers, situatie in care a tamponat in spate un autoturism marca Dacia condus in aceeasi directie de mers de A.
Calarasi, care, folosind chei potrivite, la data de 13.05.2010, ora 17.30, a patruns intr-o autoutilitara marca Dacia 1307, ce se afla parcata pe Sos.
NICOLAE de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Nova, pe str. ... Din impact autoturismul marca Dacia Nova, a intrat in derapaj si a patruns pe sensul opus unde s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Hyundai, condus de B.
2 modulatoare MP3, 3 detectoare radar, 1 cheie pentru autoturism Ford, 1 cheie pentru autoturism VW, 3 perechi manusi din material textil de culoare neagra, 1 microfon statie emisie receptie, 1 geam oglinda retrovizoare, o trusa ce continea chei tubulare si diferite capete de surubelnita, 2 lanterne, suma de 1000 lei, 1 roata rezerva de autoturism Dacia Logan si 3 foarfece special confectionate pentru a deschide sistemele de asigurare ale autoturismelor.
Vrancea, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Giurgiu, pasager in Dacia Logan, au fost accidentati usor, fiind indrumati de la spital, la domiciliu.
Iulian de 23 de ani, din Bucuresti, care, prin fortarea sistemului de asigurare a portierelor stanga si dreapta fata a unui autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa patrunda in interiorul acestuia pentru a sustrage o sacosa din plastic, ce se gasea pe bancheta din spate.
La data de 01 martie 2011, in jurul orei 23:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie, l-au depistat la volanul unui autovehicul marca Dacia 1310, imediat după
Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... In urma impactului autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe trotuar, unde a accidentat grav pe M.
Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C.
Totodata, cu privire la ceilalti 7 indivizi, s-a stabilit ca on ziua de 31 12.2011 au sustras tot de pe raza sectorului 1 un autoturism marca Dacia Logan, lasat de proprietar cu cheile in contact si motorul pornit precum si mai multe oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux , comise atat pe raza Capitalei, cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi.
Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Lidia de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
Valentin de 36 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... IACOB de 43 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Nova, pe str.
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... CEZAR de 26 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos.
Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str. ... Ion Mihalache - Str.Turda spre Podul Grant, un autoturism marca Dacia 1310, condus de un barbat.
google-analytics.com