Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (3.24 secunde)
Dupa atata munca, nici cocktailul promis pentru invitate nu s-a mai tinut, presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, preferand sa le ofere femeilor o cupa de sampanie direct in sala de sedinte a deputatilor.
Nicolescu a spus ca in cursul zilei de joi din judet au plecat mai multe autocare din zonele miniere, dar nu spre Bucuresti, ci spre Timisoara, unde echipa de fotbal Pandurii a jucat semifinala de Cupa Romaniei cu Rapid Bucuresti.
Apoi, seful statului i-a urat inca o data succes lui Winkler a spus "Buna ziua" si a parasit sala in care se desfasura ceremonia fara sa dea mana cu membrii Guvernului si fara sa ciocneasca cu acestia o cupa de sampanie, asa cum se obisnuieste in astfel de momente.
Acesta e obiectivul", a spus Becali, adaugand ca niciodata nu prea i-a placut Cupa UEFA, la care se va gandi doar daca Steaua pierde cu Sevilla.
La Parlament, sarbatoritul si-a dus invitatii in Salonul Alb al Senatului pentru a ciocni o cupa de sampanie. Printre invitati au fost lideri de grupuri parlamentare de la Senat si Camera Deputatilor, fosti lideri de partide politice, prieteni vechi si reprezentanti ai Curtii Constitutionale.
Pe langa numarul apreciabil de pensionari veniti sa se "instaleze" in noul lor loc de recreere, de mentionat ca Organizatia PSD Mangalia a oferit si o cupa de sampanie.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
Asa cum cotidianul nostru v-a informat, saptamana trecuta la Presov, in Slovacia, a avut loc "Cupa Fragaria 2008", cel mai puternic turneu de minifotbal din Europa de Est.
Tot in cursul zilei de duminica, 2 noiembrie, intre orele 13 si 16, Marcel Miclau va fi prezent in localitatea Banloc, unde va organiza Cupa Banatului de Sud la fotbal.
Manifestarea se va incheia pe 5 decembrie intr-o nota sportiva, cu un turneu de handbal la Clubul Sportiv Scolar Galati, la care vor participa elevi de la 8 licee galatene, si Cupa 1 decembrie.
Presedintele sarb, Boris Tadici (foto), va asista, la Constanta, la meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Serbiei si Romaniei, desfasurat in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2010.
Maine, in zona Preajba, se va desfasura Cupa Municipiului Targu Jiu la motocros, iar seara, de la ora 20.00.
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
Directia Generala a Finantelor Publice Gorj este condusa de mehedinteanul Ion Cupa, iar sef al Garzii Financiare a devenit Ion Pupazan, fostul comisar-sef adjunct.
In aceasta calitate, a participat (impreuna cu antrenorul-coordonator Octavian Belu) la pregatirea tinerelor gimnaste olimpice ale Romaniei, cu care a participat la 3 editii ale Jocurilor Olimpice, 10 editii ale Campionatelor Mondiale, 7 editii ale Campionatelor Europene, 4 editii de Cupa Mondiala si 7 editii ale Campionatelor Europene de Juniori.
Din toate cele expuse in biroul sau exista totusi unul pe care il indrageste cel mai mult, si anume trofeul Golgeterului din anul 2007, de la Cupa Oraselor Infratite.
Cu aceeasi ocazie, intre 8 - 9 august va avea loc Regata "Cupa Bricul Mircea", etapa de campionat national. Aceasta va consta intr-o cursa offshore pe traseul Constanta, Portul Tomis - Capul Midia si retur si o cursa inshore in rada portului Tomis.
razboi total (greu de practicat in conditiile actualului raport de forte politice) sau rezistenta pasiva (permitand Guvernului sa faca ce vrea si lasandu-i pe romani sa bea pana la fund cupa guvernarii pedeliste, cu riscul de a mosteni apoi cetateni edificati pe o ruina nationala).
Inpolitics publica un articol intitulat 'Bogdan Teodorescu: "Anticipatele sunt ucigatoare pentru PDL"', pe care il puteti citi in continuare.
Cupa Ion - Grupul parlamentar PDL din Senat; • Raduletu Sebastian Radu - Iulian - Ministerul Justitiei; • Ghitescu Cocea Paula - Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
google-analytics.com