Cautare

30078 de rezultate pentru "cum trebuie sa procedezi" (5.03 secunde)
Cu acest prilej mai aflam cate ceva despre cum arata in realitate masculul alfa si femela alfa.
Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam? De ce a trebuit sa il impartim?
"Domnilor presedinti ai Camerelor, domnule prim-ministru, domnilor ministri, doamnelor si domnilor, inainte de toate, cred ca se cuvine sa multumesc ministrilor care parasesc astazi Cabinetul Victor Ponta.
As incepe prin a spune ca "legea este ratiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), o afirmatie care, acum, peste secole, capata relevanta intr-un moment in care noi, cei care alcatuim corpul legislativ al tarii, suntem pusi in fata situatiei de a alege intre a crea legi al caror efect sa nu poata fi interpretabil si a ne confrunta cu un val de neacceptare si opinii dintre cele mai controversate in materie de Cod Penal.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... "osteni, strangem banii si mama ce o sa-i batem pe turci".
Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau. ... Cum v-ati descrie in cateva fraze? ... E complicat sa ma prezint in cateva fraze.
Important este sa stim cum sa actionam, pentru a-i feri pe micuti de complicatii redutabile. ... Le spunem viroze respiratorii pentru ca sunt cauzate de virusuri specifice respiratorii, cum sunt virusurile gripale, paragripale, adenovirusurile, bocavirusurile, pneumovirusurile. ... - Cum se poate opri lantul infectiei in cadrul colectivitatilor de copii?
de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt? ... orice om de succes are o viziune, o strategie, niste valori care il ajuta sa aiba succes.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr.
Cum arata acum 24 de ore din viata dumneavoastra? ... Si nu stiu cum sa o alung, eu, care eram o persoana atat de activa.
Va sa zica ei, deontologi de renume, lingatori devotati de clante pe la ambasade - care da-i si da-i si lupta neicusorule, puicusorule de atatia amar de ani - taman acum sa fie abandonati, sa li se intoarca spatele si sa ramana ei cu ochii-n soare.
Va sa zica ei, deontologi de renume, lingatori devotati de clante pe la ambasade - care da-i si da-i si lupta neicusorule, puicusorule de atatia amar de ani - taman acum sa fie abandonati, sa li se intoarca spatele si sa ramana ei cu ochii-n soare.
Redam mai jos argumentul ce l-a indemnat pe Ion Cristoiu sa abordeze o asemnea tema. ... Una e sa citesti ce-ti place si alta e sa citesti ce trebuie!
- Cum ati plecat din tara? ... Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
Sa respecti sau nu traditiile si superstitiile legate de botez? ... Romanii, un popor majoritar ortodox si cu o aplecare puternica spre cutumele traditionale, au propriile conceptii asupra modului corect in care trebuie sa fie crestinat un cop.
Atat de mult, incat ar fi in stare sa desemneze candidat un dusman daca acesta este primul in sondaje. ... Cum functioneaza mariajul dintre cele doua partide la nivelul Doljului?
Un presedinte care voi fi deasupra intereselor partizane cu un prim-ministru independent voi face acest lucru constrangand partidele sa inteleaga ca politicul trebuie sa ramana la nivelul ministrilor si secretarilor de stat. Sustin Legea functionarului public asa cum a fost ea adoptata in 2005.
Bugetul trebuie depus in Parlament cat mai urgent Saptamana trecuta un director de la Banca Nationala a Romaniei declara nonsalant ca toate pensiile mai mici de 1000 lei trebuie impozitate si ca 30% din angajatii de la stat trebuie dati afara.
Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii. ... Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. ... Acum, par sa fi intrat intr-un circuit spiritual care le va pune in fata niste oglinzi in care se vor vedea asa cum sunt in realitate.
google-analytics.com