La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 3, care au stabilit faptul ca in aceeasi zi, V. Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa. Dupa aproximativ 15 minute, barbatul s-a prezentat la usa apartamentului, acesta intreband daca mai poate intra cineva cu el. V. Narcisa a fost de acord, barbatul a deschis usa apartamentului, in interior intrand o femeie, pe care V. Narcisa a recunoscut-o ca fiind fosta sa patroana, la care lucrase cu doua zile inainte de a se muta, plecand de acolo fara sa o anunte si fara a avea vreo datorie la aceasta.
Fosta sa patroana s-a repezit la V. Narcisa si a lovit-o cu piciorul in zona abdominala, amenintand-o ca o omoara.
Barbatul a scos de sub haina un cutit lung de circa 50 cm, cu care a amenintat-o pe V. Narcisa, spunandu-i acesteia sa taca.
In continuare, fosta patroana a luat de pe masa un telefon mobil, apartinand lui V. Narcisa, pe care l-a bagat in buzunarul gecii cu care era imbracata, dintr-un sertar al comodei a luat suma de 1.500 lei, din bucatarie a luat un alt telefon mobil, iar din dormitor mai multe obiecte de imbracaminte, precum si o geaca din cuierul aflat in sufragerie.
Dupa aceea, cei doi au plecat din apartament, V. Narcisa observand ca s-au urcat intr-un autoturism, dar fara a putea stabili marca acestuia si numarul de inmatriculare.
In ziua de 29.12.2011, in urma investigatiilor si in baza autorizatiilor, cu sprijinul Serviciului de Protectie si Interventie Rapida, au fost efectuate perchezitii la doua imobile din sectorul 3, respectiv sectorul 5.
La adresa din sectorul 3 a fost identificata M. Cati de 34 de ani, din judetul Galati, iar in locuinta au fost găsite 21 telefoane mobile, dintre care două sustrase de la V. Narcisa, doua laptop-uri si suma de 3.050 de lei.
Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului apartinand lui M. Cati, au fost descoperite si celelalte bunuri reclamate de V. Narcisa ca fiind sustrase.
A fost depistat si cel de al doilea suspect, in persoana lui M. Alexandru de 25 de ani, din Bucuresti.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 3, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu cei doi in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.