Cautare

2523 de rezultate pentru "cristian marmandiu" (4.73 secunde)
Odata cu iesirea lui Cristian Preda, deputati au inceput sa ridice glasul in fata conducerii PD-L. ... Masa critica in randul deputatilor PD-L a fost impulsionata si de declaratile lui Cristian Preda care, a atacat marti, pe blogul personal candidatura sustinuta de PD-L a lui Honorius Priogoana.
Cristian Diaconescu a decis sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, in urma discutiilor purtate cu liderii mai multor organizatii PSD din tara.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
In viziunea sa, o astfel de echipa s-ar putea constitui in jurul lui Adrian Nastase, Cristian Diaconescu si Victor Ponta. ... Dintr-o astfel de echipa nu trebuie sa lipseasca Adrian Nastase, Cristian Diaconescu si Victor Ponta", a declarat Titus Corlatean.
Infiintarea functiei a fost adusa in discutie dupa ce s-a aflat, pe surse, ca Mircea Geoana i-a oferit din nou lui Cristian Diaconescu calitatea de numar 2 in partid in echipa sa.
'Decizia neasteptata a lui Cristian Diaconescu de a abandona cursa in favoarea lui Mircea Geoana ar putea fi o mana de ajutor intinsa lui Mircea Geoana de catre Traian Basescu, intr-un moment in care acesta parea bagat in corzi de catre adversarii sai.
'In cadrul emisiunii Q&A", la Antena 3, jurnalista Floriana Jucan a declarat ca Cristian Diaconescu ar fi fost fortat sa-si retraga candidatura la sefia PSD.
Retragere misterioasa a lui Cristian DiaconescuInainte cu doar cateva minute de inceperea votului pentru conducerea PSD, Cristian Diaconescu a mers la tribuna si a anuntat ca se retrage din cursa si ca-l va sprijini pe Mircea Geoana.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Cristian Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Imi pare rau pentru decizia luata de Cristian Diaconescu.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Cristian Parvulescu:
Ministrul de externe, Teodor Baconschi a declarat luni intr-o emisiune Hotnews.ro- RFI ca fostul PSD-ist Cristian Diaconescu nu va fi numit ambasador. ... Cristian Diaconescu nu este pe lista", a mentionat Baconschi.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, vineri, ca "ideea nastrusnica" a eurodeputatului Cristian Preda, ca presedintele sa poata dizolva Parlamentul in caz de crize politice, dezvaluie de fapt planul ascuns al presedintelui Basescu, respectiv controlarea Legislativului.
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Potrivit celor declarate de prefectul Cristian Roman, frauda a fost sesizata chiar de actualul director al institutiei.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile. ... Astfel, Cristian Anghel nu va fi eliberat pana la ramanerea definitiva a solutiei.
Jurnalistul Cristian Tudor spune ca acelasi gen de comportament fata de presa l-a mai vazut si la Ion Iliescu, si la Traian Basescu. ... A facut-o cu un gest foarte gingas, nu l-a smuls", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.
Candidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania electorala pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni, impartind fluturasi si bratari cu iconite si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de edilul sectorului 4,liderul PC Cristian Popescu Piedone.
google-analytics.com