Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Cristian Parvulescu: "PD-L doreste stigmatizarea lui Geoana" ', pe care il puteti in continuare.
'Pe langa miza principala, aceea de a prelua controlul total al Senatului, incercarea de a-l revoca pe Mircea Geoana de la presedintia acestei Camere legislative presupune si stigmatizarea omului care a luat doar cu 70.000 mai putine voturi decat Traian Basescu, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, citat de Inpolitics.
"Miza principala a PD-L este, in acest caz, schimbarea raportului de forte la Senat. Se doreste controlul total al acestei Camere legislative unde majoritatea a fost mereu o problema mai delicata. De altfel, trebuie sa realizam ca Senatul nu este o institutie formala ci, din contra, este una puternica. Toate celelalte mize urmarite de pedelisti sunt secundare. Desigur, este importanta si stigmatizarea lui Mircea Geoana, omul care a reusit sa ia doar cu 70.000 de voturi mai putin decat Traian Basescu", sustine Cristian Parvulescu.'