Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (2.57 secunde)
Mutu, primul esec pe banca giulestenilor. Partida s-a lasat cu incidente intre cele doua tabere, iar Cristi Sapunaru a sarit la bataie cu Paramatti.
La finalul partidei, Cristi Balaj, presedintele lui CFR Cluj, a tinut sa-i felicite pe jucatorii si a vorbit despre fazele litigioase de arbitraj, una in FC Voluntari - FCSB, la golul de 2-2, si a doua in partida din Gruia, la deschiderea scorului.
Procesul prin care Sorin Oprescu va afla daca va fi liber se va judeca maine, la Atena.Corespondentul special Cristi Popovici are toate detaliile
Dinamo a retrogradat dupa barajul cu U Cluj pierdut de "caini" cu 1-3 la general (0-2 in tur, 1-1 in meciul retur). Cristi Pulhac a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special unde i-a ironizat pe jucatorii lui Dinamo.
Edward Iordanescu, Cristi Manea si Alexandru maxim au oferit declaratii la finalul partidei pe care nationala Romaniei a pierdut-o in Bosnia, scor 0-1.
Trimisii speciali Antena 3 in Grecia, Cristi Popovici si Costi Pahontu, au ajuns in regiunea Panteli devastata de marti de incendii de vegetatie.
Si iata ca, desi se presupunea ca Franta este favorita in cursa pentru marele premiu, intr-o incercare de a ne obisnui dinainte cu un eventual insucces, pe motiv ca nu mai castigase de 30 de ani, in calitate de tara organizatoare, Mungiu ne-a readus in elita, continuand si chiar amplificand traditia inaintasilor Cristi Puiu sau Corneliu Porumboiu.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Unul dintre ele a avut loc dupa fluierul final, la vestiare, iar Cristi Sapunaru (38 de ani) s-a aflat in prim-plan.
Cristi Sapunaru a fost pus la zid pentru incidentele de la finalul meciului U Craiova 1948 - Rapid, insa presedintele clubului, Daniel Niculae, a declarat intr-o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport ca il va sprijini neconditionat pe fotbalist.
Iar cand fotbalistii imbuibati cu zeci, sute sau chiar milioane de euro combina fitele cu accidentarile, schimba masinile ca pe sosete, se rup in figuri in cele mai selecte cluburi si-s mai mediatizati ca un Cristian Mungiu, Cristi Puiu, Cristian Nemescu ori Corneliu Porumboiu, te intrebi ce le-a apucat pe nebunele de handbaliste sa se ia ele la harta cu toata lumea?
Avem in exclusivitate prima reactie a inalt preasfintitului Teodosie in scandalul in care s-au facut acuzatii grave. Pana acum insa, nu a fost prezentata nicio dovada.
In frunte este chiar capitanul Cristi Chivu, autor al unui memorabil gol in meciul de vis cu Anglia, urmat de Adi Mutu, actualul lider al echipei, omul care poate castiga de unul singur un meci.
Cristi Sapunaru urmeaza sa isi serbeze aniversarea de 39 de ani pe 5 aprilie 2023, astfel ca fundasul central se apropie de finalul carierei de fotbalist.
Rapid a invins-o pe CFR Cluj cu 2-1, prin doua lovituri de la 11 metri, transformate de Cristi Sapunaru si de Marko Dugandzic, ultimul la 1-1.
Astfel, daca va reusi sa scape de ghinionul accidentarilor, Radoi va putea fi un jucator extrem de important pentru campioana Italiei, in caz contrar el urmand sa devina un pacient de lux, cum a fost de exemplu, si Ronaldo, ba chiar si Cristi Chivu.
Piesa a putut fi ascultata vineri, 16 aprilie, la Radio 21, in cadrul emisiunii Muzica ta, realizata de Marian Soci si Cristi Stanciu.
- Ai un frate, Cristi Groza. Ce amintiri ai legate de copilaria voastra, la Onesti? - Am foarte multe amintiri, mai ales nazbatii pe care le faceam impreuna.
Dan Puric, Emil Hurezeanu, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Dan Negru, Cristi Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan, Mihaela Tatu, Marius Moga.
google-analytics.com