Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (2.86 secunde)
Potrivit politistilor de la Investigarea Fraudelor, in urma cercetarilor s-a stabilit ca Liviu Laculeanu, de 42 de ani, Cristi Gae, de 44 de ani, ambii din Craiova, si Alexandru Soarece, de 23 de ani, din Ramnicu Valcea, in calitate de administratori a trei societati comerciale, impreuna cu Liviu Neacsu, de 41 de ani, din Craiova, administrator al altei societati comerciale, intre 2008 si 2009, au comercializat cereale introducand in circuitul comercial facturi fiscale fictive.
Emmanuel Yeboah (19 ani), jucatorul celor de la CFR Cluj, a fost la un pas de transferul la Slavia Praga, insa totul a picat in ultimul moment.
Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumpararea influentei, iar Gabriel Constantinescu, Antonel Cristi Bunu si Stefan Nitache Badea sunt cercetati pentru complicitate la infractiunea de dare de mita.
Familia l-a vazut ultima data pe Cristi Badalau, tanarul de 26 de ani, duminica dupa amiaza, cand a iesit pe usa fericit.
Cristi Sapunaru a vorbit despre perioada de pregatire a iernii, despre prima parte a sezonului, dar si despre ce va urma de acum inainte pentru echipa de langa Podul Grant.
Fostul patron banatean a vorbit despre Dinamo, FCSB, CFR Cluj, forta de conducator a lui Cristi Borcea. Dar si despre cazul in care Piturca este cercetat.
Doar Alexandru Tudor, Cristi Balaj si Sebastian Coltescu au avut o cariera mai longeviva in primul esalon, iar Istvan Kovacs nici nu este aproape de finalul carierei sale.
CFR Cluj si Adana Demirspor au terminat la egalitate, scor 1-1, prima mansa a turului doi preliminar din Conference League. Reactia presedintelui Cristi Balaj de la Digi Sport Special.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
google-analytics.com