Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (4.17 secunde)
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Cristi Selaru) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede.
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
Marius Baragan - foto, Cristi Pascu - hair styling, Oana Busuioc - make up, Silviu Mandroc- regizor, Luminița Luca - coordonator proiect.
Cristi Selaru) Compania americana Narbis tocmai a prezentat o pereche de ochelari inteligenti cu lentile care devin mai opace atunci cand purtatorul isi pierde concentrarea.
Noul prefect, Cristi Roman, plecind de la un articol publicat in Monitorul, a ordonat, nu demult, un control la acest spital.
Cristi Pustai FC Voluntari: V. Rimniceanu - Ricardinho, C. Achim, I. Armas, A. Vlad - H. Tavarez, N. Rosu, A.
Odata cu racirea vremii in Capitala incep pregatirile pentru venirea iernii. Cristi Popovici ne spune cum s-au pregatit autoritatile din Bucuresti.
De altfel, Cristi Minculescu a reusit sa se ridice la nivelul interpretativ din vremurile sale bune, mai ales catre finalul recitalului, dupa ce s-a "incalzit” cu o duzina de melodii si cateva doze de bere sorbite la repezeala intre un solo de chitara si un refren cantat de spectatori.
Agentul a fost deja audiat, dar le-a spus anchetatorilor ca nu isi aminteste unele lucruri pentru ca era in stare de soc. Cristi Popovici este la sectia de politie.
La noi, despre sicanele puterii reprezentata de prefectul Cristi Roman, facute opozitiei, reprezentata de seful Consiliului Judetean, Constantin Contac, am tot relatat.
CFR Cluj a castigat greu cu Gaz Metan Medias, 2-1, datorita unui gol marcat de Cristi Negut in minutul 90+4.
Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Ca acum tot colegii ei de partid, prin vocea prefectului Cristi Roman, sa ii reproseze ca nu face cam ce s-ar fi asteptat de la ea - prin asta neintelegindu-se ca nu isi face treaba, ci ca nu a dat afara pe cei numiti in trecut de PSD.
A ramas intr-un film de Cristi Puiu. PRECUM PE PAMANT ASA SI IN CER. Era un chirurg eminent; si un om.
Nici senatorul democrat Cristi Cucuianu nu se impaca prea bine cu noul statut. "Statul parlamentarului a fost votat in plen comun, senatori si deputati.
Trimisii speciali Antena 3 in Ucraina, Cristi Popovici si Costi Pahontu sunt in cela mia fierbinti zone din sudul Ucrainei, acolo unde in ultimele 24 de ore au avut loc atacuri tot mai dure si mai sangeroase.
Trimisii speciali in Ucraina, Cristi Popovici si Costi Pahontu, au insotit un transport de ajutoare la localnicii din Shevchenkova Nicolaev.
Presedintele ardelenilor a vorbit si despre problemele ce il implica pe fostul goalkeeper al ardelenilor, Giedrius Arlauskis si l-a acuzat pe acesta ca a prezentat niste informatii false.
google-analytics.com