Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (2.83 secunde)
In ochii oamenilor de astazi, care au datoria primordiala de a fi destepti, si poate si ai lui Dumnezeu, prostia a devenit mai imorala decat crima.
Daca improvizatiile suficient de periculoase de pana acum n-au dus, printr-o minune, la nici un accident, lipsa de semaforizare e crima cu premediatare."
El era unul dintre oamenii de incredere ai controversatului Sergiu Bahaian, omul de afaceri banuit de crima organizata si executii in stil mafiot.
Nu-i de mirare ca sondajele de opinie ulterioare vor marca un salt, daca nu spectaculos, suficient pentru un inceput de frauda morala, al PD-L, pe tema anticoruptiei si anti-crima organizata - ca PR-ul opozitiei doarme, altfel, ar fi trebuit sa dea din start dosul de palma dezarmant, de fapt, ar fi trebuit sa previna aceasta campanie pe care acum cu greu ar mai putea-o opri, mai ales ca nici nu da semne ca ar avea intentia, dimpotriva, joaca reactiv in piesa scrisa de putere.
Ce se intampla in acest moment, stimati colegi, cu SRTV este o adevarata crima si o jignire crunta adusa acestui popor care, de-abia mai avand bani de paine, trebuie sa plateasca taxe acestui energofag ce gaureste bugetul tarii si, implicit, pe al nostru.'
Nimeni nu s-a gandit o clipa ca aducerea pe ecran ca vedeta a unui ins cu un asemenea potential criminogen e aproape o crima.
S-ar putea sa asistam la un caz de o gravitate exceptionala, in care inalti functionari ai statului s-au facut complici la o tentativa de crima.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
E o crima sa nu- l exploatam. Din ce vreti sa facem scoli, spitale, camine de batrani etc.? Toate tarile isi exploateaza resursele naturale, doar ca trebuie negociate conditii economice si de mediu cat mai bune.Personal, apreciez ca e important un curent ecologist in Romania.
Bilantul faptelor lui din cele doua mandate il vor face timpul si istoria, dar soiul de om aflat in fruntea Romaniei atatia ani, expunandu-si caracterul oribil ca model de succes in fata cetatenilor si, mai ales, a celor tineri, e o crima pentru mine indubitabila.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Numele lui Miodrag Bachici apare intr-un dosar de la Crima Organizata, in urma caruia a fost condamnat la 12 ani de inchisoare.
In luna mai a anului trecut, ea a reclamat la politie o crima si anume ca Google ii trimite mesaje in creier, prin care ii cere sa se sinucida.
Juriul care l-a audiat a considerat "justificata" crima. In data de 17 octombrie 1874, se pare ca l-ar fi vizitat pe amantul Florei (un critic de arta pe nume Harry Larkyns), și, dupa ce i-ar fi spus foarte politicos, "Buna seara, domnule.
50 de ani de la crima comisa la Dallas! O zi ramasa din pacate in istoria tragediilor politice! Un mare presedinte, curajos si vizionar, care din pacate nu a avut niciodata timp sa-si implineasca visul!
Se pot intampla multe lucruri, de la cazuri de hartuire sau furt de identitate, la cazuri foarte grave de rapire sau chiar crima.Trebuie retinut ca, de indata ce un copil incepe sa prezinte interes pentru dispozitivele mobile si Internet, este un semn ca a venit momentul sa ne gandim cum sa il tinem in siguranta.
2) Este o crima sa minti un rege? Multi filosofi, de la Fericitul Augustin la Bernard Williams, spun ca cineva minte daca incearca sa pacaleasca pe cineva cu vorbele pe care le spune.
‘Revizorul‘, regia Serghei Cerkasski (2002), ‘Crima pentru pamant‘ dupa romanul lui Dinu Sararu, in regia lui Grigore Gonta (2002), ‘O scrisoare pierduta‘ de I.L.
Dar ancheta pe care o desfasoara impreuna cu sotul ei le prilejuieste descoperirea unei legaturi intre aceasta crima si propriul lor trecut marcat de umbre si durere.
Claudia Pavel s-a intors in Bucuresti pentru a-si lansa filmul "Terapie pentru crima", care ruleaza, incepand cu 3 octombrie, in cinematografele din toata tara.
google-analytics.com