Cautare

60512 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (7.66 secunde)
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
In ultimele zile pe toate canalele media au fost prezentate informatii extrem de detaliate despre cutremurul din China, replicile acestuia si despre zecile de mii de victime care au sfarsit sub casele, magazinele sau scolile care, numai in cateva minute, s-au facut una cu pamantul.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Solutia Alinei Mungiu-Pippidi pentru a aduce opozitia la putere: GUVERN DE UNIUNE NATIONALA Alina Mungiu - Pippidi, analiza TAIOASA dupa esecul motiunii de cenzura: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi.
DROJDIA REGIMULUI COMUNIST LA PUTERE", pe care il puteti citi in continuare. 'Va gandeati atunci ca dupa 21 de ani vom avea in tara un regim care sa reprezinte triumful "omului nou", tot ce a lasat mostenire mai odios comunismul in ultimele lui esaloane?
Taraji P.Henson Proud Mary urmareste povestea unei asasine platite a carei viata este data peste cap dupa ce o misiune se sfarseste prost si ajunge sa-si intersecteze destinul cu un tanar baiat care trezeste in ea instinctul matern latent.
Henson, Neal McDonough, Danny Glover Proud Mary (2018) urmareste povestea unei asasine platite a carei viata este data peste cap dupa ce o misiune se sfarseste prost si ajunge sa-si intersecteze destinul cu un tanar baiat care trezeste in ea instinctul matern latent.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Zeci de perchezitii in Romania si Republica Moldova, la o grupare care fabrica si vinde substante anabolizante. Politistii de la Crima Organizata spun ca au descoperit primul laborator care fabrica astfel de substante in Romania. Surse judiciare sustin ca amestecurile erau facute de un chimist.
Sorin Rosca Stanescu) Ne apropiem, in pas accelerat, de civilizatia zombi. De momentul in care, sub pretextul ca li se ofera un joc captivant, oamenii pot fi indreptati in orice directie.
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Mass-media romanesti sunt pline de lamentari privind cresterea preturilor si de plansete pe marginea nivelului salariilor. ... Studiile asupra preturilor ne arata tot undeva pe la coada clasamentului, numai la benzina auto apropiindu-ne oarecum de nivelul european al preturilor.
Nu exista cuvinte pentru a descrie drama prin care trec familiile Boldea si Cretu in acest moment, cind au murit copiii lor. ... Doi tineri care aveau vietile in fata.
Orice caz din arhiva procurorului sau a judecatorului este important pentru ca fiecare dintre acestea contine drama unei familii sau a unei persoane care asteapta un raspuns.
Din acest an, capitolul alimentarii cu apa a Craiovei va "suferi" importante imbunatatiri, datorate finantarii pe Programul ISPA. Pentru a fi siguri ca vor mai obtine bani de la UE, Regia de Apa isi va infiinta un departament special care sa realizeze proiecte de finantare externa.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... de rahat, mai nea Gigi.
google-analytics.com