Cautare

188 de rezultate pentru "costin males" (4.35 secunde)
, in magazinul aflat la intersectia strazilor Dimitrie Bolintineanu cu Miron Costin, in apropierea Colegiului National "Constantin Bratescu". Dupa ce au fost sesizati de catre un cadru didactic ca angajatii unitatii comerciale mai sus amintite vand tigari elevilor, comisarii CRPC s-au deplasat la locul indicat.
Lideri clasici si clasicizati ai sindicatelor, Dumitru Costin, Bogdan Hossu s.a., s-au intalnit cu viitorii lideri ai viitorului partid, care-si cauta un viitor de centru-stanga, si anume Gabriel Oprea si Marian Sarbu, secondati de stingherul Cristian Diaconescu si de si mai stingherul Valeriu Steriu.
Deputatul PSD de Galati Florin-Costin Paslaru are un singur angajat al biroului parlamentar, pe consilierul Paslaru Florin Alexandru Ioan, cu un salariu in luna februarie de 4.518 de lei.
"Ne strangem oamenii si iesim in strada", a anuntat Dumitru Costin. De analizat cu toata atentia e si comunicatul BNR in care se spune, negru pe alb:
Dumitru Costin, presedintele BNS, a spus ca premierul Boc urmeaza sa aiba o discutie si in coalitie pe tema salariului minim, urmand ca tot luni sindicatele sa se intalneasca cu responsabilii din Executiv la ministerul Muncii, pentru o noua discutie pe acest subiect.
Daca se apropie 22 Decembrie, scoate din Iad doi strigoi (parca Maries si Costin botezati) care ne explica, dupa 20 de ani, cum a fost la Revolutie, cu o fantezie narativa mai ceva ca Dumas tatal.
Numirea a fost facuta de premierul Dacian Ciolos si a fost publicata in Monitorul Oficial. - Am acceptat propunerea ministrului Costin Borc si incep cu incredere activitatea in Minister.
• Costin Borc, Viceprim-Ministru, Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri • Valentin Lazea, Economist-Sef, Banca Nationala a Romaniei • Gheorghe Zaman, Membru corespondent al Academiei Romana • Cristiana Pasca Palmer, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor 13:15 - 13:30 Prezentarea etapelor ulterioare de lucru • Vasile Iuga, Senior Advisor, PwC Sursa:
Costin Borc este un tip foarte bun pe chestiuni de managament, de infra si meta structuri economice, dar nu cred ca este usor de acceptat din punct de vedere politic.
Pe de alta parte, liderul BNS, Dumitru Costin, a insistat asupra problemei terenului cu o suprafata de 360.000 de metri patrati al societatii Romaero, de care, in opinia sa, sunt interesate doua mari grupari, una implicata in afaceri imobiliare, iar cealalta cu “radacini in armata“, dar a refuzat sa nominalizeze firmele.
va fi o zi de sarbatoare pentru intreprinzatorii constanteni, ea fiind marcata prin organizarea la restaurantul Hotelului Mamaia din statiunea cu acelasi nume, de catre Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, a editiei a treia a Zilei Intreprinzatorului Privat, concomitent cu Forumul Financiar, a declarat ieri Costin Sorici vicepresedintele PIMM Constanta, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PIMM, la care au mai participat Irina Litcanu, primvicepresedinte al aceleiasi organizatii patronale, precum si alti reprezentanti ai staff-ului de conducere al Patronatului.
Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, spune ca aceasta fuziune este o consecinta a globalizarii si ca acest lucru se va intampla si in Romania.
Presedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Spania este singura tara care a mentinut vizele pentru muncitorii romani, iar acest lucru contravine legislatiei europene.
Sindicatul si administratia au stabilit sa fie recuperata activitatea astfel incat toate obligatiile contractuale sa fie onorate, cu lucrari de buna calitate ca si pana acum", a declarat vineri presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, care a participat la negocierile purtate in ultimele doua zile de greva la Mangalia.
Anton Costin, presedintele Asociatiei Romane a Francizei (ARF), sustine ca jumatate din afacerile romanesti in sistem de francizare nu respecta reglementarile in vigoare si ca, desi exista o lege a francizei, nu are cine sa controleze modul in care se aplica.
Un buget de 20.000 de lei il are programul pentru sprijinirea dezvoltarii IMM prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit, program pentru care au fost prevazuti bani in perioada 2007-2011", ne-a mai spus Bogdan Costin.
Potrivit declaratiilor directorului Agentiei Teritoriale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, Bogdan Costin, mai multe firme din judetul nostru au reusit sa atraga fonduri europene dupa ce au accesat programele derulate prin intermediul institutiei pe care o conduce.
Totodata, Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Galati a declarat cu aceeasi ocazie ca pentru perioada 2007-2013 fondul total pentru fondurile europene se ridica la 1.070 de milioane de euro.
Printre expunerile prezentate in cadrul celor doua plenare ale conferintei s-au numarat "Produsele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri"- expunere sustinuta de analistul financiar bancar Cristian Vanghele din cadrul Reprezentantei Constanta a FNGCIMM- "Mecanisme de sustinere si promovare a exportului" (expunere sustinuta de Costin Lianu, director in cadrul MIMMCTPL) si "Programele de finantare pentru sectorul IMM in anul 2008"
"La fiecare dintre aceste domenii exista si o serie de exceptii, in functie de codul CAEN al firmelor, iar pentru a le afla va puteti adresa consilierilor nostri sau puteti consulta ghidurile programelor", a explicat directorul OTIMM, Bogdan Costin.
google-analytics.com