Cautare

188 de rezultate pentru "costin males" (3.48 secunde)
Romania detine suprematia in ceea ce priveste numarul celor care, in ultimul an, si-au primit salariul partial sau total "in plic", 23% din romani declarand ca au primit acest tip de remuneratie, in timp ce media in UE este de 5%, arata un studiu prezentat, vineri, de liderul BNS, Dumitru Costin."In ciuda programului de scadere a cotelor de contributii la sistemele de asigurari sociale, precum si a nivelului de taxare a veniturilor, munca nedeclarata este inca raspandita", potrivit studiului realizat de Blocul National Sindical, pe baza unui Eurobarometru al Comisiei Europene.
"Este vorba despre proiecte de pana la 920.000 de lei (250.000 de euro), cu ajutor de stat de pana la 70% pentru intreprinderile mici, cu pana la 49 de angajati si 60% pentru intreprinderile mijlocii, cu pana la 249 de angajati", a explicat Bogdan Costin, directorul Agentiei Teritoriale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii.
Nu mai putem continua asa", ne-a declarat Lucian Costin, administrator al SC Gegi SRL din Tecuci. De amintit este ca transportatorii, inclusiv taximetristii autorizati din Tecuci, au fost pe punctul de a-si inceta activitatea in urma cu cateva luni din acelasi motiv.
S-a dus apoi la alt service, in oras, a rezolvat cu 350 de lei si i-au schimbat parbrizul intr-o jumatate de ora", a spus Costin Cercel, posesorul unui autoturism Volkswagen.
Banii dati de tine aproape ca se injumatatesc din cauza comisioanelor de administrare si a inflatiei", a afirmat Dumitru Costin, presedintele BNS.
Lansarea are loc in cadrul unei conferinte de presa la care participa Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale,Silviu Bian, presedinte ANOFM, Dumitru Costin, presedinte BNS, Luminita Danes, manager proiect si reprezentatii institutiilor implicate in implementarea proiectelor.
Directorul Directiei Promovarea Exportului din cadrul MIMMCMA, Costin Lianu, a prezentat on-line portalul, punand accent pe valoarea adaugata pe care o aduce acest instrument de sprijin pentru dezvoltarea exporturilor.
Dumitru Costin, presedintele BNS, a facut apel la toti cei prezenti in piata sa voteze greva generala pentru a sanctiona "aceasta putere nesimtita".
Patronul e Costin Gache, un tanar care detine si barul Interbelic din acelasi gang, un loc micut care geme de lume in fiecare weekend.
Comisarul-sef COSTIN TATUC, Directia Politiei Rutiere: "La intoarcerea dinspre Valea Prahovei sunt doua momente importante: ora 12, cand se termina sejurul hotelier si ora 17-18 cand se intorc catre casa, cei ce practica turismul de o zi".
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
"Cheltuielile pentru marcarea si colorarea pacurii sunt nesemnificative, aproximativ 1 leu/1.000 litri", noteaza reprezentantii MFP. Proiectul MFP a fost lansat in dezbatere publica. Costin Nitu - Curierul National
China, doamna Dana Gheorghe- director general ANCS, domnul Costin Lianu- director in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, domnul Nicolae Olariu- presedinte SUNE, domnul Arnold Klingeis- primar Avrig, domnul Sorin Dimitriu- presedinte al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Antrenorul principal al gazdelor, Costin Dumitrescu, a mentionat dupa partida ca nu s-a tinut scorul, dar ca meciul a fost util pentru ambele combatante:
Atacantul Costin Curelea (Sportul Studentesc), accidentat, a fost inlocuit cu Adrian Markus (FC Bihor) in lotul echipei nationale pentru turneul de pregatire din Antalya, informeaza frf.ro.
Maria Minca - locul 2 (36 kg) si locul 1 (40 kg) , Roxana Stanciu (36 kg) - locul 3, Costin Selaru (30 kg) - locul 3, Mugurel Rova (38 kg) - locul 3, Adrian Sulca (42 kg) - locul 2, Mihai Tudor (42 kg) - locul 3;
Si antrenorul principal al gazdelor, Costin Dumitrescu, a apreciat ca partida a fost de calitate, iar "studentii" din Banie au facut cel mai bun meci al sezonului:
Mijlocasul Costin Lazar a evoluat toate minutele pentru PAOK si a primit un cartonas galben in minutul 62. Gazdele au deschis scorul prin Theodoridis, in minutul 28, oaspetii reusind egalarea prin Cirillo, in minutul 85.
Costin ‘76), Paito - N‘Doye, Anderson - Adailton, Wesley, Stanciu (Gheorghiu ‘46) - Yero Bello (Temwanjera ‘79). Antrenor: Augusto Incaio.
Iese Stanciu, intra Raul Costin. Min. 46 A inceput repriza a doua. Vasluiul are nevoie de victorie pentru a se califica in finala Cupei Romaniei, Rapidului ii este suficient si un egal.
google-analytics.com