Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade.
Din 2012 am inceput sa cochetez cu pietrele semipretioase si in 2015 am facut firma My ZorZon. La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle. Incercam sa introducem lumea, sa apropiem lumea de universul fascinant al pietrelor. Din pacate, multi tineri cumpara in continuare de la Meli Melo si nu sunt atrasi de bijuteriile cu pietre. La targul asta, au mers bine ametistul, piatra lunii, cuartul roz, lapis lazuli, ochi de tigru. Acum, toamna, sunt cautate mokait, jad, carneol. Avem inele cu pietre montate in argint, la 100 RON, dar si inele lucrate din alpaca, la 50 - 60 RON, dar si bijuterii din zamac (alpaca argintata), facute la matrita, ne-a spus Anca Costache.
Ca noutate la acest targ sunt inelele din argint cu pietre, dar si diverse coliere si bentite din lana de diverse culori.