Cautare

94 de rezultate pentru "conserva" (2.84 secunde)
Conform unui comunicat de presa al Guvernului, construirea in zona de coasta a Marii Negre este interzisa pentru a se putea proteja si conserva diversitatea biologica, peisagistica si fizica a zonei.
Dan Voiculescu a reiesit ieri la rampa cu o alta dezvaluire "cutremuratoare" despre ispravile ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Dar ceea ce s-a facut din acesti bani se va conserva pina la viitoarea data a alegerilor. E drept ca sint si cheltuieli care nu mai pot fi recuperate", ne-a mai declarat senatorul de Galati.
"In disperarea de a gasi ceva despre familia Voiculescu, Daniel Morar a inclus-o si pe fiica Corina Voiculescu in aceasta adresa, desi aceasta nu are nicio legatura cu afacerile", a explicat liderul conserva-torilor.
Fara sa faca nominalizari, Bogdan Olteanu a declarat ca exista politicieni care nu ezita sa puna in discutie fundamentele democratiei romanesti pentru a-si spori si conserva puterea.
Fara sa faca nominalizari, Bogdan Olteanu a declarat ca exista politicieni care nu ezita sa puna in discutie fundamentele democratiei romanesti pentru a-si spori si conserva puterea.
Bejan a mai declarat ca Partidul Verde militeaza pentru reducerea pragului electoral, pentru accederea in Parlament la 3%, considerand ca pragul de 5% reprezinta o bariera care conserva situatia actuala din politica romaneasca.
Liderul PIN acuza faptul ca declaratia "neconforma legii"a lui Voicu, asumata tacit de catre Guvern, este "doar o incercare de a conserva valabilitatea listelor cu semnaturi adunate in pripa de catre unele partide, si ulterior, depuse ilegal, dublata de dorinta de a elimina din competitia electorala unele partide care, asemenea PIN, n-au participat la procesul electoral intrerupt in primavara".
Din fericire, oferta electorala nu are iz de conserva expirata, cum cred unii comentatori exigenti. Chiar daca sunt, in linii mari, candidati cunoscuti, cu marfa aparent cunoscuta pe taraba.
Per ansamblu, Traian Basescu da impresia unui candidat care de abia intra in joc, care nu se intrebuinteaza la capacitate maxima, care-si conserva energia.
O legatura cu PUNR exista si in faptul ca partidul se bazeaza pe militarii pensionari, care conserva in cel mai inalt grad tipul acesta de patriotism desuet si lipsit de orice orizont creator.
'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid. Pentru el, aceasta este o necesitate vitala.
o manevra rudimentara de a-si conserva ei, social-democratii, numarul de primari la prima runda de alegeri. Zice-se, asa a fost pana acum si pe asta mizeaza strategii Partidului Social Democrat, ca localele dau tonul, imprima trendul alegerilor parlamentare.
Pentru ca, cinstit vorbind, Romania arata ca o conserva din ce in ce mai bine inchisa in tabla ei ruginita.
Cel mai important lucru este ca, prin amanarea alegerilor, PDL ii va conserva pe functii inca o jumatate de an pe toti primarii pe care-i are in prezent, timp suficient ca multe dintre finantarile made Udrea sa ajunga la stadii care sa poata fi aratate oamenilor...
A trecut prea mult timp de cand Romania nu avanseaza la acest capitol si este ceva vreme de cand, gratie guvernarii Boc si prestatiei Presedintelui Traian Basescu, suntem izolati ca o conserva de catre celelalte state ale Uniunii Europene.
Mai ales daca previziunile arata ca sansele de a te "conserva" la putere sunt minime. Intr-o astfel de situatie cine sa te "crediteze" in speranta ca-si va recupera "investitia" dupa alegeri?
Nu trebuie riscat insa nimic, pentru a conserva aceasta baza electorala cu care se poate construi politic, economic si social.
Urmeaza violetul in nuanta perfida, ce pune pe ganduri de prea multul "popular" care umple bombastic strigaturile de campanie, facandu-le sa sune ca niste cutii goale de conserva, rostogolite de niste baieti dibaci in promisiuni desarte.
Dar, mai ales, el trebuie sa ramina un favorit al presei, singura care il poate conserva in stare perfecta in urmatorii ani de "prigoana".
google-analytics.com