Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (4.32 secunde)
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
"Daca tot vor sa ne ia lacul, mai bine CJC ar lua si Primaria Rasova sub tutela, daca tot nu ne dau bani sa facem nimic in comuna", a mai spus edilul. ... Asa ca CJC sa-si ia gandul, ca nu a facut nimic ca sa izvorasca apa in comuna.
Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
Bulgaria si Romania organizeaza o sedinta comuna de guvern Guvernele Bulgariei si Romaniei se vor reuni intr-o sedinta comuna care va avea loc la Bucuresti la data de 12 octombrie, a anuntat Vesela Cerneva, purtator de cuvant al Ministerului bulgar al afacerilor externe.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Politica de coeziune si Politica Agricola Comuna sunt considerate, potrivit premierului, elemente fundamentale ale Uniunii Europene, iar sustinerea acestora este consonanta cu valorile Uniunii Europene, ai alte tari considerand ca un nou buget trebuie sa sustina astfel de elemente, iar cel mai recent exemplu in acest sens venind de la premierul Spaniei, membru al familiei politice la care si PDL este afiliat.
Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti, in lunile urmatoare, a anuntat premierul Benjamin Netanyahu, dupa vizita in Israel a premierului Dancila si a sefului PSD, Liviu Dragnea.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
la Bruxelles va avea loc cea de-a patra Adunare Parlamentara Comuna (APC) privind Strategia de la Lisabona, co-organizata de Parlamentul European si de Adunarea Nationala Slovena.
Reforma sistemului de impozitare a companiilor in Uniunea Europeana, inceputa inca din 2001, se fundamenteaza pe baza impozabila comuna consolidata pentru companii (Common Consolidated Corporate Tax Base - CCCTB).
Cu siguranta belgienii care s-au aratat dispusi sa construiasca pe un teren in suprafata de 11 hectare in comuna Tuzla nu si-au pus aceasta problema.
Stejarul secular din comuna Falcoiu si izvoarele de la Dobrun si Gradinari au devenit arii protejate de interes local prin hotarari ale consiliilor locale si Consiliului Judetean Olt.
- Comuna care prezinta proiectul trebuie sa fie cuprinsa in lista localitatilor cu infrastructura tehnico-edilitara afectata de inundatiile din anul 2010 aprobata in sedinta de astazi a Guvernul, iar proiectul trebuie sa vizeze reconstructia si modernizarea de drumuri comunale, poduri si podete afectate de inundatii in 2010 si apartinand proprietatii publice a unitatii administrative, respectiv comuna;
Domnia sa a vizitat comuna vasluiana Pungesti ca din intamplare, fara vreun substrat electoral.
Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente! ... NIMENI, in 24 de ani - nu s-a preocupat sa ne arunce si noua ceva prundis pe drumul ala de tara, de pamint, in lungime de 8-9 km pina la comuna!
Am gasit pe internet un amplu articol (propagandistic!) - despre comuna mea, Puiesti (jud. ... Comuna aia a noastra e printre alea mai amarate din tara!!
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Printre conducatorii auto care au fost depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si pe numele carora au fost intocmite dosare penale se numara Marian Curucu, de 43 de ani, din comuna Catane, care avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, Justinian Bostinaru, de 37 de ani, din Craiova, cu 0,77 mg/l, Alexandru Balan, de 23 de ani, din Segarcea, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, Nelu Steolea, de 28 de ani, din Dabuleni, cu 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Traian Basescu preferat de 35% dintre constateni Fieful absolut al PSD-ului, reiese din sondajele prezentate de filiala judeteana a PD la Mangalia, sunt municipiul Constanta - Radu Mazare ar obtine aproape 50% din preferintele electoratului in cazul in care ar candida saptamana viitoare la alegerile pentru fotoliul de primar, iar la Cumpana, localitate aflata la cativa kilometri de Constanta - procentul pentru realegerea actualului primar, Mariana Gaju, ar fi de ...
google-analytics.com