Cautare

541 de rezultate pentru "comiov gold bacau" (2.98 secunde)
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
dezbaterea legata de proiectul Rosia Montana - Gold Corporation, transmis de Guvern Parlamentului, si relatia conflictuala din cadrul USL pe aceasta tema. ... • Pozitia domniei sale fata de proiectul Rosia Montana - Gold Corporation este una lipsita de minima responsabilitate.
Ca un facut, sotia sefului liberal, care-si tinea batistuta la nas cand vorbea de metoda criminala de extragere a aurului cu ajutorul cianurilor, s-a trezit la Bruxelles dansand din buric in fata barosanilor de la Gold Corporation.
Nuclearmontajul lui Ovidiu Tender, RA Gold Mangalia sau Agroexport-ul evazionistului Trita Fanita au fost scoase pe taraba de Fiscul constantean, dupa ce ani la randul au incercat sa tepuiasca statul, pe baza relatiilor politice dezvoltate de reprezentantii acestor firme.
Proiectul minier de la Rosia Montana, coordonat de compania Rosia Montana Gold Corporation, va ramane blocat pana in 2009, intrucat autoritatile romane nu isi vor asuma luarea unei decizii in acest an, considera presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Gabudeanu, fara sa explice motivele.
Curtea de Apel Cluj a respins in mod irevocabil recursul declarat de Consiliul Judetean Alba si Rosia Montana Gold Corporation impotriva sentintei Tribunalului Cluj prin care s-a anulat certificatul de urbanism pentru continuarea procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.
ING Bank are "Visa Gold" lei si dolari. Detinatorii de carduri Visa Gold au la dispozitie facilitatea unui descoperit de cont.
Din 2005 si pana in prezent agentia a castigat 9 premii la Festivalul de la Cannes, 4 din acestea fiind Gold, 10 premii la Festivalul de la New York, dintre care 3 Gold si 4 premii Effie, din care 3 Silver.
Initial, oficialii companiei Rosia Montana Gold Corporation spuneau ca veniturile statului din acest proiect sunt de patru miliarde de euro, adica de aproape cinci ori mai putin decat cifra avansata ieri.
Cardhu Gold Reserve Chivas Regal 12 Y.O.
De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus. ... In cel putin doua rinduri, de ziua de nastere a Irinei Jianu, Chindlea si-a trimis soferul, cu masina de serviciu a Inspectoratului, la Bacau.
Primarii din Bacau si Galati, traseisti cu adeziuni in regula In judetul Bacau, nume sonore au trecut de la alegerile din 2004 si pana in prezent de la un partid la altul.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Chinezarii cat pentru trei case In perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase si Daniela Nastase au introdus in Romania, in mod ilegal, prin intermediul societatii SC Vertcon SA din Bacau, 12 containere cu bunuri achizitionate din China.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
google-analytics.com