Cautare

72 de rezultate pentru "colceriu mioara" (4.56 secunde)
Videanu si-a exprimat votul la sectia 397 din incinta Liceului Industrial "Timpuri Noi", impreuna cu sotia sa, Mioara. "Am votat pentru cei care eu cred ca pot sa reprezinte cel mai bine interesul national in Parlamentul European.
Manifestarile de la Iasi dedicate Zilei Unirii se incheie duminica seara cu retragerea cu torte a militarilor pe Bulevardul Stefan cel Mare, dupa care, in Piata Palatului Culturii, este programat un concert de muzica populara sustinut de artistii Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Laura Lavric si ansamblul "Busuioc Moldovenesc".
Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Mioara Mantale, Cristina Parvulescu, Georgia Gabriela Voicu, Anca Cristina Zevedei. Si inventarul ar putea continua.
Totodata, au fost eliberate din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Rodica Mioara Toth si Balla Tullia Imola, locul lor fiind luat de Marius Alexandru Dunca si Marcel Bogdan Pandelica.
Craciunas Rodica "Groparul Romaniei" Mioara Reutz"Traian cu Calul troian aka Dezbinatorul " Cornel-Florin Seracin " Traian Uzurpatorul si de Lefuri Taietorul!" Timu Victor "Traian Lezmajestate Cel Mai Iubit European !
/ Ori iarba nu-ti place, / Ori esti bolnavioara, / Draguta mioara?". Da, stimati colegi, concluzia e, din doua, una singura: ori lui Petrica i s-a urat pur si simplu in turma mare, ori il iubeste in secret pe lupul cel rau.
El a mai aratat ca locuitorii Capitalei ar putea plati, pe langa impozitele si taxele locale, o prima de asigurare a locuintei impotriva riscului de cutremur, propunerea fiind prezentata de Comisie prefectului Bucurestiului, Mioara Mantale.
Si presedintele ANTREC Brasov, Mioara Stoian Visan, ne-a confir-mat ca in aceasta perioada pensiunile au fost ocupate in proportie de 95%, iar numarul turistilor care au ales zona Brasov a fost mai mare cu 20% decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Este însa a doua oara când am primit faina la pret majorat“, a explicat Mioara Diaconescu, sef de unitate la brutaria Minufan.Nici principalul producator de pâine din Dolj - Pan Group - nu exclude posibilitatea unei scumpiri în urmatoarele luni.
Este însa a doua oara când am primit faina la pret majorat“, a explicat Mioara Diaconescu, sef de unitate la brutaria Minufan.Nici principalul producator de pâine din Dolj - Pan Group - nu exclude posibilitatea unei scumpiri în urmatoarele luni.
Strainii cer angajati din România pentru ca sunt muncitori“, a spus Mioara Ene, de 41 de ani, din Craiova. Peste 100 de CV-uri depuse în reteaua EURES Faptul ca tot mai multi doljeni sunt dornici de un loc de munca în strainatate este sustinut si de numarul mare de oferte puse românilor la dispozitie de reteaua EURES.
Am observat anul acesta o cerere în crestere pentru circuitele turistice în afara tarii", a spus Mioara Drula, directoarea unei agentii de turism din Slatina.Pentru cei care aleg sa mearga în concediu în cadrul programului social "Litoral pentru toti", cele mai cautate sunt hotelurile de doua si trei stele.
"Inca nu se pot cumpara locuintele ANL, insa noi asteptam hotararea de guvern care sa le dea dreptul constantenilor sa cumpere acele imobile", a declarat pentru "Replica" de Constanta, Mioara Valcov, sef serviciu urmarire contracte din cadrul RAEDPP Constanta.
Pentru Mioara, solutia la problemele sale a fost un imprumut la CARP: "Sunt bolnava de cancer si lunar am nevoie de bani pentru tratament.
Asa ca, draguta mioara, nu denigra situatia economiei romanesti. Din punctul de vedere neo-liberal, Romania este un succes: stat canci, coruptie cat cuprinde, sindicate, oha, regrementarea muncii, o gluma, greve, mai salcam, si politicieni facuti pres in fata pietelor, corupti pana in maduva oaselor.
Au venit si patru doamne, pe langa sus mentionata doamna Lustig, Monica Zvirjinschi, Mioara Vergu si Elena Catuneanu. Majoritatea bancurilor si a amintirilor cu haz le-a spus Serban Cionof, care nu mai bea decat apa plata cu sau fara lamaie.
Atmosfera va fi intretinuta de trupa Provincialii si cantareata de muzica populara Mioara Velicu. Costumul purtat de Bute la nunta, in valoare de aproximativ 2.500 euro, a fost realizat de designerul Alexandru Ciucu, cel care se ocupa si de tinutele reprezentantilor Casei Regale a Romaniei.
Directia Monetica si Canale la Distanta BRD-GSG), Mioara Georgescu (Head of Cards Dept. Banca Ion Tiriac), Radu Georgescu (Presedintele grupului GeCAD), Antonio Eram (Strategy & Development Director DotCommerce), Liviu Nicolescu (Director adj.
Stefan Stan, Pavel Stratan, Gabriel Cotabita, Alex Huditan, Mioara Videanu, Sidonia Ionescu, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Deep Central, Xonia, Gabriel Biris, Matei Dragomir si iubita lui, Aura Calina, Alessia, Valentina Pelinel si Marcel Toader.
Videoclipul a fost montat in America, dupa cele mai noi tehnici de realizare a imaginii Artista a compus linia melodica a piesei "Miracol de Craciun" si impreuna cu mama sa, Mioara Pitulice, a prelucrat textul traditional, iar Anatol Cazanoi a realizat aranjamentul muzical.
google-analytics.com