Moshemordechai.ro: Valerica se intalneste cu poporul

Valeriu Zgonea a ajuns presedinte al Camerei Deputatilor. V-am mai spus ca democratia e lucrul acela minunat care face posibile niste chestii la care nici Harry Potter n-ar visa. Presedinte al camerei fiind are dreptul sa se dea cu elicopterul. Si s-a dat. E legal. Are dreptul asta. La fel cum si cei care l-au intrebat ce rost are chestia asta aveau dreptul sa o faca. Abia raspunsul lui Zgonea la aceasta intrebare ridica niste probleme cu adevarat.
"O sa va obisnuiti cu acest tip de presedinte al Camerei Deputatilor foarte activ" - a zis Zgonea. Hm! Stiu si eu daca o sa apucam sa ne obisnuim? Auzi, Valerica, baiatule, vezi ca mai e unul care ne-a pus sa ne obisnuim cu el foarte activ si acum se ascunde pe sub masa la Cotroceni! Ia mai scuteste-ne tu de rahaturile astea si mai bine incearca tu sa te obisnuiesti cu ideea ca nu geniul fara pereche, nici munca destoinica ori alte mari merite va cocoata pe voi in vremelnice demintati, ci doar stiinta datului din coate. Iar daca ajungeti acolo scoteti-va din cap ca ati fi marea lumina de la care trebuie sa ne impartasim si mai bine obisnuiti-va voi cu ideea ca nu sunteti de capul vostru si aveti reguli de respectat. Cele ale bunului simt sunt primele!
Mai adauga Zgonea: "Nu, pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump"Parol, bobocule? Sa te cred? Atunci ia scoate tu paralele din buzunar si plateste elicopterul, ca pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump! Si pe viitor tot asa, daca tot crezi ca nimic nu e scump pentru intalnirea cu cetatenii, ia poftim prin piata, pe strada sau la coada la medicamente compensate, ca cetatenii te asteapta cu nerabdare. Si poti lua un taxi pe care sa-l platesti din banii tai- pe care tot de la mine ii ai. Vezi ca si MRU are boala asta, sa-mi spuna ca nimic nu e prea scump atunci cand e vorba sa fure din banii mei pentru distractia lui, dar ce ar fi sa incercam putin si invers?
Pe bune, voi astia de la USL chiar credeti ca suntem dispusi sa va inghitim voua porcariile pentru care le dam suturi in cur basistilor?