Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (7.25 secunde)
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Targul acesta a fost foarte bine organizat, pentru ca a fost publicul tinta.
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
Diagnosticul tardiv scade considerabil sansele de supravietuire a pacientelor. Astfel, datele Agentiei Internationale de Cercetare a Cancerului (IARC) arata ca doar 32% din pacientele diagnosticate cu cancer ovarian la nivel european reusesc sa supravietuiasca 5 ani. ... Â'Cancerul ovarian este povara femeii moderne.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
Astazi, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. ... Stella Badea, make-up artista si trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperienta ei in utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia intr-o sesiune demonstrativa de machiaj de zi.
Recent, A&D Pharma Group a lansat pila electrica Urgo pentru ingrijirea calcaielor, oferind astfel o solutie rapida si eficienta la una dintre cele mai des intalnite probleme:
- Immuno C: ... - Soc+Vitamina C: ... A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme. In primul rind, el nu are credibilitate in lumea oamenilor de fotbal si a suporterilor adevarati, cei nepacaliti de declaratii.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme. In primul rind, el nu are credibilitate in lumea oamenilor de fotbal si a suporterilor adevarati, cei nepacaliti de declaratii.
Incep acest articol prin a ura cititorilor suflet bun si multa sanatate. ... Clujul incurca toata lumea buna a fotbalului si vrea sa devina o forta a provinciei. ... Dinamo a aflat pe pielea ei acest lucru.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare.
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. ... Aceasta runda a pecetluit retrogradarea echipelor Jiul, FC National, FC Arges si chiar pe cea a Ceahlaului, desi moldovenii mai spera inca.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
google-analytics.com