Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (3.98 secunde)
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Zeci de administratori de firme private au venit saptamana aceasta, la sediul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, pentru a cere suspendarea activitatii firmelor pe o perioada de trei ani, dupa ce, in ultimele zile ale lunii aprilie, sute de firme au solicitat suspendarea activitatii de teama impozitului forfetar care "curge" de la debutul lunii mai.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Senatorul Valer Marian a sustinut o declaratie politica:
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
Echipa masculina de baschet SCM-U Craiova va disputa astazi de la ora 18.00 probabil cel mai usor meci din acest sezon al Diviziei A. Oltenii primesc vizita formatiei Politehnica Iasi, ultima clasata in Divizia A, care a pierdut toate cele 20 de partide disputate.
Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
bautura si mancare la pret A trecut vremea tigancilor care strabateau tribunele din Divizia A cu traiste de rafie atarnate de gat si care strigau, cu glas cantat, De floare si bostan, neamule. Acum, comertul pe stadioanele din Liga 1 a inceput sa se numeasca, pretios, catering.
Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole. ... Din cauza crizei economice, institutia condusa de Ion Calinoiu nu isi va mai asuma aceasta obligatie, incepand cu anul competitional 2009-2010.
Rompetrol Petrochemicals, divizia de petrochimie a Grupului Rompetrol, va reduce, in intervalul decembrie 2008 - ianuarie 2009, productia de polimeri cu aproximativ 55%, pe fondul influentelor crizei economice, iar aproape un sfert din salariatii din productie vor intra in somaj tehnic.
Prima a avut loc la Bucuresti, cu CSM, cealalta duminica, pe teren propriu, cu Tomis Constanta. Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie. Potrivit topului realizat de postul de stiri C-Span, Abraham Lincoln (1860-1865), George Washington, primul presedinte american, si Franklin D.
European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari. ... Codul NACE a fost creat si implementat in Comunitatea Europeana, fiind utilizat in clasificarea companiilor conform domeniilor in care activeaza.
google-analytics.com