Cautare

72 de rezultate pentru "ciutacu" (2.71 secunde)
"Remarca a fost la o emisiune cu Crin Antonescu si cu Victor Ciutacu, un moderator ceva mai special, care ne-a zis:
- Preturile la alimente, caldura si apa calda vor sari in aer - Victor Ciutacu: "Basescu a cantat live scufundarea pe puntea Titanicului" - Nastase:
Victor Ciutacu publica in Jurnalul National un articol intitulat "Basescu a cantat live scufundarea pe puntea Titanicului", pe care il puteti citi in continuare.
Victor Ciutacu publica pe blog, la Categoria: Mintea mea, in gandul ei... un text de "Polemica Politica", avand titlul "Campionul mondial al iresponsabilitatii".
Victor Ciutacu publica in Jurnalul National articolul "Epicureanul, Nevazutul/Neauzitul, Necuratul, Internetul, Bordura si Autostrada au fost remaniati. Ei si?", pe care il puteti citi in continuare.
Si totusi, multi aplauda, sedusi de flicflacurile exectuate de omul elastic pe platoul Antenelor, sub bagheta dresorilor - bufoni Gadea si Ciutacu.
Mazare la Ciutacu. Aseara. Am schimbat canalul ca sa nu vars. Dupa ce ca se da in spectacol, mai tine sa fie si-n fata sau poate chiar asta urmareste, fiindca (atat de) prost nu e incat sa fie manipulat in asemenea hal.
Victor Ciutacu) Mircea Geoana iese din scena oribil si nici macar in ultimele clipe ale existentei sale la varful politicii nu a fost in stare sa dea dovada de bun simt.
Treaba de autobaza, vorba lui Ciutacu. De fapt, nu-i de ras. Cel mai interesant a fost dialogul la distanta intre Viorel Hrebenciuc si Bogdan Teodorescu.
Pe locul intai, cu 42%, se claseaza Mirecea Badea, urmat de Mihai Gadea - 37%, Victor Ciutacu - 31%, Emil Hurezeanu - 31%, Radu Tudor - 27% si Bogdan Chireac - 24%.
Am avut manifestatie organizata de Badea si Ciutacu? Uite ca avem si una organizata de Mircea Marian. Probabil domnul locotenent-colonel era retinut in "misiune".
Vorba lui Ciutacu: stirea diminetii nu este demisia lui Rus si a lui Dobre de la Interne si de la Administratie, ci faptul ca "Somnorila" Antonescu e treaz la ora zece dimineata!
Azi, Ciutacu, Badea si antenele in general au devenit subit detestabili pentru ca indraznesc sa faca ceea ce au facut si pana acum:
"Orice intalnire pe care domnul Ponta o are cu presedintele sau premierul Chinei este unu lucru bun", a declarat Bogdan Chirieac, joi seara, in emisiunea "Tonomatul lu’ Ciutacu".
ciutacu.ro:
Un lucru asemanator mi-a zis si Victor Ciutacu. Ca ar vrea sa abordeze si alte subiecte, dar nu poate. La intrebarea mea, Dan Andronic m-a trimis la Facebook-ul sau.
Jurnalistul Victor Ciutacu, dupa plecarea analistului Ion Cristoiu, de la "Sinteza Zilei", a declarat: "Cand a plecat Cristoiu s-a lucrat singur, vrand sa-i demonstreze lui Mihai Gadea ca fara el e mort.
Despre plagiatul comis de Andreea Pora, puteti citi in continuare un articol intitulat ' Neamu’ prost al lu’ Muse plagiaza tamp", publicat pe blog de Victor Ciutacu la acea data.
Iar ce scrie Ciutacu despre viitorul radios al Fecioarei din Plescoi (viitoare presedinta a Romaniei !? - n. red.) e de luat serios in seama.
Nu este trist, ci tragic, iar una dintre consecintele directe ale acestei emanatii contra-naturii este fara doar si poate incidentul - programat in opinia mea- de care s-a "bucurat" Victor Ciutacu zilele trecute.
google-analytics.com