Cautare

27701 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (3.35 secunde)
ELITA ROMANIEI: ... FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc. Membru PSD din 2012, e cel mai dur contestatar al derapajelor din propriul partid.
Senatorul Serban Nicolae a postat pe Facebook o declaratie politica prin care explica de ce nu va vota investirea Guvernului Ciolos. ... Desemnarea constitutionala a primului-ministru trebuie sa aiba la baza mandatul electoratului exprimat la alegerile parlamentare. ... Consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare s-au dovedit o mascarada.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
"Dupa alegerile din 2011, presedintele Basescu va avea doua optiuni. ... A doua este sa incerce o alta combinatie castigatoare, una care sa obtina majoritatea in Parlament (...) .
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
"Spune-mi cu cine te-mprietenesti, ca sa-ti spun cine esti!" Asa zice un proverb romanesc... ... Chiar daca s-ar imbraca in trening si adidasi, chiar daca ar fi in afara orelor de program, Traian Basescu tot presedintele Romaniei este.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general. ... Antonescu a iesit public sambata sa-i transmita lui Basescu ca nu are ce negocia cu el in aceasta privinta.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Specialistii de pe piata de capital argumenteaza de ce este 2012 un an propice pentru investitii in actiuni.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Acestea au sustinut un grad mai mare de autonomie, in sensul in care au spus - dati-ne limitele minime si maxime si apoi analizam noi, ca si primari, impreuna cu Consiliul Local, oportunitatea de a stabili o taxa mai mica sau o taxa mai mare, posibilitatea populatiei de a plati in functie de zona in care locuieste - centrul localitatii, la periferie, daca sunt utilitati sau nu si astfel am ajuns la un punct de vedere comun si am eliminat acea taxa fixa.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti.
Premierul a informat Senatul ca proiectul bugetului pe 2012 va fi depus dupa finalizarea discutiilor cu FMI si CE.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomiteanu. Obiectul intrebarii - Criteriile necesare pentru majorarea salariilor si a pensiilor. Recent, s-a cerut Guvernului gasirea de solutii care sa permita anul viitor majorari salariale si cresterea pensiilor.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
Pe Facebook a aparut un grupaj cu cu cele 5 poduri romanesti peste Dunare: ... Acelasi calarasean a publicat un text intitulat: Un esec al mandatului 2012-2016: tragerea pe linie moarta a proiectului podului Calarasi-Silistra.
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: Pe www.sport.ro, suporterii au ales care a fost "minunea" anului 2011 din Romania 2011 a fost un an excelent!
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.
google-analytics.com