Cautare

27701 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (4.04 secunde)
'Pentru duminica se anunta o noua sedinta de instruire la Palatul Snagov a ministrilor si parlamentarilor PD-L cu seful lor suprem, Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei).
PSD considera ca primirea fostei judecatoare a Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, in PNL Botosani este un nou pas spre "Coalitia Basescu".
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Ce a stiut si ce nu a stiut serviciul secret american (Autor: Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata.
Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, a declarat ca Romania este singura tara europeana care nu are un cadru bine definit in ceea ce priveste reglementarea arhitecturii institutionale pe tematici europene intre Executiv si Legislativ, fapt ce dauneaza procesului de decizie al autoritatilor romanesti.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Obiceiul a disparut o data cu moda, dar si cu ciorapii de nylon. ... Remanierea este un surogat cerut de Basescu, in locul alegerilor anticipate pe care le-a ratat. ... Cine isi muta ministrii din loc?
Cine e mai sef, cine trebuie sa fie sef, cine vrea si cine trebuie sa fie sef. ... Si deja se prefigureaza o noua interventie de la centru tocmai pentru a calma spiritele mai mult decat incinse.
Veselia redactionala a ramas aproape muta aseara, cand o colega ne-a pus nervii la incercare formuland urmatoarea intrebare: "Eu cu cine votez?".
Si cred ca exercitiul acesta de a "vedea printre randuri" poate fi usor deprins si de cei care nu sunt din breasla noastra, fiind o chestiune doar de atentie.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... Autoarea a utilizat o sinteza facuta de exclusivnews.ro, cu valoare mai degraba de comentariu si nu de stire.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
Udrea a iesit in public in repetate randuri cu "bombe" sau previziuni exclusive care s-au adeverit ulterior. ... Din aceasta perspectiva, cea mai importanta declaratie politica facuta in preajma Anului Nou a fost cea a doamnei Udrea, cum ca isi doreste in 2012 un copil.
Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala. Raed Arafat, care detinea functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, devine ministru al Sanatatii, ca urmare a demisiei din aceasta functie a lui Vasile Cepoi.
Apogeul crizei va fi in 2012, spun oamenii de afaceri Iesirea Romaniei din recesiune nu i-a incurajat pe oamenii de afaceri. Din contra, aproape 60% dintre acestia se asteapta la ce este mai rau abia in 2012, an in care cred ca va fi atins apogeul crizei economice.
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
Dupa aceea au mai pierdut mereu cate ceva, datorita diferitelor reforme, pana n-a mai ramas nimic. ... Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni. ... De la A.S.E., la Universitatea Tehnoimport G.P.: ... De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
google-analytics.com