Cautare

27701 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (6.85 secunde)
Momentele anului 2012 si "harta" lui 2013 in sport Anul sportiv 2012 a fost marcat de doua evenimente majore: ... La prima competitie, Romania a cucerit 9 medalii:
G Billig, primul debut literar international made in Romania A.G. ... Lansat pe 13 noiembrie 2012 de catre editura britanica MP Publishing sub forma de eBook, volumul "Four Doors and Other Stories" ("Patru Usi si alte povesti") include douasprezece povestiri scurte, ce au ca tema principala iubirea.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata " CAMPANIA OPOZITIEI DAMBOVITENE IMPOTRIVA INTERESULUI NATIONAL", pe care o puteti citi in continuare.
• Pantelimon, 20.05.2014 Dupa-amiaza caravana electorala PSD-UNPR-PC a poposit in Pantelimon si a luat la pas strazile pe care le-a colorat in rosu. ... In final, s-a incins si o hora care ne-a adus aminte de campania electorala din 2012...
Octavian Stireanu) PSD este destinatarul unui mesaj fundamental al societatii romanesti inca de la Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, in anul 2012. Atunci au iesit la vot peste 8,5 milioane de oameni.
'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie. ... Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
Planurile PDL pentru 2012-2016:
Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare partea a doua. Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid.
In 2012, firmele corecte in relatia cu statul ar putea scapa de neplacerile prilejuite de controalele fiscale. ... In ce conditii apare Si in 2012, in calculul gradului de risc al unei firme atarna greu multi factori.
google-analytics.com