Cautare

2786 de rezultate pentru "chitu tiberiu constantin sinucidere" (2.95 secunde)
In restul de 74 de dosare, insumand aproximativ 230 de hectare, se solicita renta pentru instrainare de teren", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Duarte 90+2 / Chitu 5, 7, 27 Universitatea Cluj: ... Albu - Piccolomo, Bauza, Bahassa - Chitu. Rezerve: R. Popa, Huyghebaert, J.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
Aproape 200 de cadre militare in rezerva s-au intalnit in week-end-ul trecut cu senatorul PDL Dorel Constantin Onaca, candidatul democrat-liberalilor facandu-le supriza de a o aduce in fata lor si pe Elena Udrea, secretar executiv in Biroul Permanent National al partidului.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Consilierul judetean PDL Tiberiu Brailean a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele CJ Constantin Simirad (PSD) si-ar pregati in birou un "serai", spunand totodata ca pentru spargerea peretilor ar fi avut nevoie de acordul consilierilor, fiind vorba despre patrimoniul institutiei.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati. ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila:
Sute de constanteni, din toate cartierele orasului, care isi fac aprovizionarea in piata din Tomis III, s-au intalnit ieri cu senatorul Dorel Constantin Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta.
Viceprimarul a precizat ca aceste vehicule, dar si bicicletele vor avea rosu pentru spatiul delimitat de b-dul Calea Bucuresti (Nord), strazile Iancu Jianu, Brestei, Libertatii, Bibescu si 1 Mai (Vest), Marin Sorescu si b-dul Gheorghe Chitu (Sud), Caracal, Aries, Imparatul Traian si Horia (Est). ... Chitu, Anul 1848, Gen.
In perspectiva insa, acestia vor fi distribuiti in cont bancar sau prin mandat postal", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj. ... Dintre acestea, numarul dosarelor in care renta a fost solicitata pentru terenuri vandute este de 13", a mai spus Remulus Chitu.
Arendasul e obligat, conform contractului de arenda, sa achite arenda specificata in contract", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj. ... E posibil ca pe viitor aceasta situatie sa se schimbe", a spus Chitu.
"Odata cu revenirea capacitatii de munca, beneficiarii de renta care nu au împlinit 62 de ani nu mai beneficiaza de aceasta", a precizat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj. ... Toti erau rentieri noi", a spus Remulus Chitu.
"Odata cu revenirea capacitatii de munca, beneficiarii de renta care nu au împlinit 62 de ani nu mai beneficiaza de aceasta", a precizat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj. ... Toti erau rentieri noi", a spus Remulus Chitu.
Nou-promovata s-a impus prin golurile marcate de Gabriel Iancu (27), dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Iulian Mamele asupra lui Aurelian Chitu, si prin Aurelian Chitu (90+2).
Chitu 12, D. ... Ganea, Bahassa - Chitu REZERVE: Mogosanu, Negru, Mascarenhas, I. Zanfir, Van Durmen, S. Asamoah, Sidibe, Piccolomo, V.
Chitu 13, 31 / Zebic 59 FCU Craiova: ... Ganea - Chitu Rezerve: Gurau, M. Ciobanu, Van Durmen, Asamoah, Piccolomo, S. Sidibe, Bahassa, J.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
google-analytics.com