Cautare

87 de rezultate pentru "chicago" (2.96 secunde)
Opt ani mai tarziu, Richard, scenarist de succes, traieste in Chicago, dar, despartit recent de prietena sa, trece printr-o criza de autor (stare in care un scriitor isi pierde, temporar, abilitatea de a produce subiecte noi).
Planeta Shakespeare se incheie cu Othello Remix de GQ si JQ, productie Q Brothers si Chicago Shakespeare Theater, pe 6 mai, ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu.
De curand, INNA a susținut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.
ÈŠn 1938 s-a mutat in New York si apoi in Chicago, unde a fost preot timp de 6 ani inainte de a parasi Biserica Episcopala.
Asigurati-va un larg cerc social Studiind creierul unei femei de 90 de ani care este foarte social care a decedat din caza bolii Alzheimer, cercetatari din Chicago au descoperit ca o larga retea de socializare i-au asigurat o mare "rezerva cognitiva" care a permis creierului ei sa nu-si dea seama ca sufera de Alzheimer.
Oamenii de stiinta de la Universitatea Illinois din Chicago au anuntat ca atat vinul rosu cat si resveratrolul - un polifenol din vinul rosu - pot fi agenti de distrugere eficienti in cazul unei bacterii din aer despre care se stie ca ar fi cauza infectiilor pulmonare si care contribuie si la aparitia bolilor de inima.
Roche a anuntat ca noi date importante din studiile clinice pentru mai multe medicamente destinate tratarii cancerului, aflate in cercetare sau deja aprobate, vor fi prezentate la a 49-a reuniune anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO), care se va desfasura la Chicago in perioada 31 mai - 4 iunie.
Actrita galeza, detinatoare a unui Oscar si a unui Academy Award in 2003 pentru rolul din "Chicago" de Rob Marshall, figureaza si ea in distributia unor filme de Soderbergh, ca "Traffic" (2001) si "Ocean"s Twelwe" (2004).
In Chicago Tribune au aparut concluziile unui recent studiu asupra victimelor fulgerului, conform carora barbatii sunt loviti mult mai des decat femeile - in 82% din cazurile de accidente victimele sunt barbati.
Magda Marincovici) O noua strategie de tratament in cancerul de prostata invaziv a fost prezentata la conferinta anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO) ce a avut loc in acest weekend la Chicago.
Ei au prezentat acest test la congresul anual al ASCO - Societatea Americana de Oncologie Clinica (Chicago, iunie 2014). Testul consta in umflarea unui balon fixat la o sonda de nanoparticule extrem de sensibila.
Seth Shostak detine o licenta in fizica de la Universitatea Princeton si un doctorat in astronomie de la Caltech, in timp ce Stanton Friedman, numit de unii "nasul ufologiei actuale", are un masterat in fizica la Universitatea din Chicago, in 1956, lucrand apoi timp de 14 ani ca fizician nuclear.
Compania are sediul in Chicago, Illinois, aproximativ 17.000 de asociati la nivel global si functioneaza ca o filiala a Mars Incorporated.
Rezultatele legate de noul medicament, prezentate la Congresul ASCO de la Chicago, arata ca rata raspunsurilor la tratament este de aproape 80%, in decursul unei perioade medii de peste 20 de luni.
un sumar stiintific asupra prezentarilor din cadrul ASCO 2015, intr-un dialog transmis live din Chicago intre dr Marius Geanta, jurnalist, ai prof.
Studiul, finantat de Institutul national pentru sanatate si cercetare medicala din Australia, afost prezentat la Congresul anual al Societatii Americane de Oncologie Clinica de la Chicago (29 mai-2 iunie).
Cercetatorii de la Northwestern University Feinberg School of Medicine de Chicago (SUA) au chestionat 114 pacienti dintr-o clinica pentru a stabili ce stiu acestia despre indicele de protectie solara.
Grunsfeld, fost cercetator principal NASA si astronaut in cinci misiuni cu naveta spatiala, declara, la Conferinta de stiinte astrobiologice de la Chicago, ca in cazul in care exista in Univers civilizatii cel putin de nivelul nostru, probabil ca ele ne vor gasi inainte de a le gasi noi.
Andreas Leithner - Department of Orthopaedic Surgery Medical University of Graz Graz, Austria -Guido Marra, M.D Northwestern University Feinberg School of Medicine Department of Orthopaedic Surgery Director of Shoulder and Elbow Surgery Chicago, Illinois -Pietro Ruggieri, MD,PhD Professor and Head of Prosthetic Reconstructive Surgery in Musculoskeletal Oncology, III Department of Orthopedics, University of Bologna, Istituto Ortopedico Rizzoli -Dr Marius M.
Astronautul John Grünsfeld a declarat anul trecut, la Conferinta stiintifica de Astrobiologie de la Chicago: - Daca exista o viata inteligenta, ea stie deja ca suntem aici.
google-analytics.com