Cautare

87 de rezultate pentru "chicago" (3.73 secunde)
Mihai Calin) 17:00 â€" 17:20 Noutati ASCO 2015 Dr Marius Geanta, jurnalist & fondator Centrul pentru Inovatie in Medicina 17:20 â€" 17:40 Importanta sistemului imunitar pentru viitorul tratamentul oncologic â€" live din Chicago Dr Lucian Miron, profesor in oncologie, spitalul IRO, Iasi (dialog moderat de dr.
In timp ce isi strange notitele, fara a sti ca o vor ajuta la scrierea cartii Al doilea sex, cea mai importanta opera a sa, intalneste iubirea clasica in persoana lui Nelson Algren, scriitor din Chicago, care habar n-are de teoriile sentimentale sartriene.
23.11.2018 In agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva in comun decat datoriile lasate de sotii lor eliminati de rivali din lumea criminala, decid sa nu-si lase viitorul in mainile altora.
Amsterdam, Boston, Chicago, Haga, Londra, New York, Paris etc. Anul 1915 marcheaza o premiera in cariera lui Constantin Brancusi, primele lucrari in lemn:
Pe 9 octombrie 2011, un cetatean din Chicago a filmat, in prezenta unor prieteni, un "glob de foc verde" care a luat la un moment dat aspect de diamant.
"Norii pot avea pe Pamant un efect de incalzire sau de racire" spune unul dintre autorii studiului, cercetatorul Dorian Abbot, profesor asistent in domeniul stiintelor geofizice de la Universitatea din Chicago.
- Relativitatea generala, una dintre cele mai revolutionare teorii stiintifice din istorie, a reprezentat un salt imens in raport cu legea universala a gravitatiei a lui Isaac Newton din 1687, aratand ca spatiul si timpul nu sunt imuabile, ci fenomene dinamice supuse evolutiei, ca si celelalte procese din Univers, declara Michael Turner, profesor de fizica si cosmologie la Universitatea din Chicago.
Pe 7 noiembrie, 2006, dupa-amiaza, la Aeroportul International O'Hare din Chicago a fost observat un obiect in forma de disc, plutind deasupra terminalului United Airlines;
Cazuri similare s-au petrecut in ianuarie 2000 in sudul statului Illinois, in 2006, deasupra aeroportului O'Hare din Chicago s.a.m.d.
Directorul CIA, amiralul Stansfield Turner, scria despre el in 1977, in Chicago Tribune, ca putea vedea, prin abilitatile sale psihice, ce se intampla in intreaga lume.
Sectii numeroase sunt prevazute si pentru Statele Unite, la Washington, Chicago, Los Angeles, New York, Detroit, Cleveland, Hollywood, Portland, Atlanta, Boston, San Francisco, Philadelphia, Houston, Dallas, Bridgeport, Minneapolis, Indiana, Norfolk, Las Vegas, salt Lake City, Seattle si Phoenix.
Spotul rival parodiaza aceeasi reclama, folosind ca fundal un discurs al lui Obama, care isi anunta sprijinul pentru echipa de fotbal american Chicago Bears.
Sâmbata, casa lui din Chicago era înconjurata de politie cu blocuri de beton destinate sa previna atacuri sinucigase cu bomba.
De altfel, si dl.Videanu s-a "scapat" in acelasi sens , in faimoasa sa convorbire cu Viorica Hrebenciuc de pe la ora 2 noaptea (cand la Chicago mai erau 2 ore de vot, iar la Los Angeles 6!), spunandu-i liderului PSD ca asteapta 50.000 de voturi din strainatate si ca "se pune PSD-ul cu PD-L-ul?!"...
Cartea "Purtatorul De Cuvant si Comunicarea Eficienta Politie - Mass-Media" este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare, are referinte critice din partea Comitetului National Roman de BIOETICA al UNESCO, are la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, face referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago.
Cartea este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Totodata, cartea face referire si la experienta altor organizatii - NATO si Politiile din Los Angeles si Chicago.
Cartile au la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, fac referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago - si sunt girate de profesionisti in acest domeniu, recunoscuti atat in tara, cat si in Europa.
- una e legata de intalnirea cu secretarul general al NATO, in vederea pregatirii summitului NATO de Chicago, in 20-21 mai;
Aceasta este prima reuniune a sefilor apararii in acest format, dupa summit-ul NATO de la Chicago, si prima care se desfasoara in Romania.
Ziua de 1 Mai este comemorata ca Ziua Internationala a Muncii din anul 1889, in memoria victimelor grevei generale din Chicago.
google-analytics.com