Cautare

87 de rezultate pentru "chicago" (2.52 secunde)
Nu intamplator, in 2012, la summitul de la Chicago, a fost creata, intre aceste state, o trilaterala. Urmatoarele trilaterale s-au desfasurat la Izmir, Varsovia, Bucuresti si Ankara.
In aceeasi zi, la bursa din Chicago, cotatia graului cu livrare in septembrie a urcat cu 1,44%, dupa un avans de 2% inregistrat joi.
In alta cladire ingusta e pub-ul american The Gang Lads, amenajat ca in Chicago-ul anilor ‘20, epoca prohibitiei. Gasesc patronii si ne asezam la o masa inalta.
La aceste performante se adauga si Cupa Mondiala de la Chicago, castigata in weekend de echipa de sabie. Carmen Tocala a precizat ca a semnat si premierile in bani pentru sportivi si a dublat suma pentru medalia de aur de la 14.000 la 28.000 de lei.
Miami Spice, New York Knockouts, Hollywood Hotties, Orlando Lady Cats, Los Angeles Ice, Minnesota Mist, Atlanta Peaches si Chicago Crave.
Chicago Tribune titreaza: "Becali este un flamboaiant fost cioban, devenit celebru pentru discursul sau vehement si actiunile caritabile. A cistigat un loc in Parlamentul Romaniei candidind din partea USL, eveniment care a atras imediat critici din partea partidelor de dreapta.
Acesta este un proiect pilot denumit Google Publication Ads, prin care clentii Google pot achizitiona spatii intr-un ziar tiparit traditional din Chicago.
Data a fost aleasa pentru a comemora masacrul petrecut la Chicago, in 1881. Atunci, in piata Haymarket, politia a deschis focul asupra membrilor de sindicat care demonstrau pentru o zi de lucru de opt ore.
In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 Mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti.
"Am gasit dovezi pentru o schimbare dramatica de la aparitia Internetului, in modul in care oamenii isi intalnesc alesii", spune studiul, condus de John Cacioppo, de la Universitatea din Departamentul de Psihologie din Chicago.
De grosimea unei carti de credit, ceasul fabricat de Central Standard Timing, o companie din Chicago, nu are niciun buton, display-ul afisand ora folosindu-se de tehnica celor de la Kindle pentru a arata ora.
Din Sibiu, via Chicago cu succes la Las Vegas. E si normal sa vrei sa fii aici. CES Las Vegas aduna aproape 200.000 de vizitatori, printre ei investitori si jurnalisti din toate colturile lumii.
De-a lungul anilor, John a lansat mai multe albume care au stabilit noi standarde in rock blues, si anume ‘’Behind The Iron Curtain’’, ‘’Chicago Line’’, ‘’A Sense Of Place’’ si albumul nominalizat la Grammy ‘’Wake Up Call’’.
In toamna acestui an sunt asteptati de publicul de peste ocean pentru concerte la Chicago si Los Angeles. Romeo si Julia Saleno se bucura de succes international, au cantat pe trei continente si au ridicat publicul din nenumarate sali in picioare.
In pielea lor - vineri, 23 August, ora 21,00 - Un thriller captivant, premiat la Festivalul International de Film de la Chicago.
Poster romanesc Imediat ce afisul semnat de Ana Toma pentru evenimentului de la "Tramvaiul 26" a fost facut public, Michael Rothenberg, din San Francisco, initiator al campaniei internationale, s-a aratat incantat: "Gorgeous!" a comentat acesta. "Terrific poster!" exclama si Ami Kaye, editor din Chicago, Illinois.
De-a lungul carierei a abordat genuri muzicale diferite, ca artist solo sau membru al unor trupe de blues-rock, Chicago blues si country-blues/americana:
In America de Nord cu Metropolitan Opera (New York), Arena Stage Theater (Washington, DC), Lyric Opera (Chicago) si Vancouver Opera.
Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Iana Stoian, Daniel Nuta TOC TOC Joi, 28 ianuarie, ora 20:00 De la regizorul Muzicalului Chicago, Ricard Reguant, va prezentam un spectacol dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie â€" TOC TOC, spectacolul care te face sa treci rapid de la ras la induiosare.
Inainte de premiera din Romania, filmul a mai fost prezentat la European Union Film Festival din Chicago si Romanian Film Festival, la Tribeca Cinema din New York, in orase precum Toronto, Atlanta, Ierusalim si Buenos Aires, iar la 16 august 2009, la Australian Centre for the Moving Image din Melbourne, in Australia.
google-analytics.com