Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" va organiza, in perioada 6-10 martie 2007, cea de-a patra editie a targului cu vanzare CONTEX 2007.
Astfel, pentru cateva zile, foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" va fi gazda a 37 de firme producatoare de confectii de dama, barbati si tineret, de incaltaminte si marochinarie, precum si comercianti de cosmetice si bijuterii. "Din cele 37 de firme participante, sapte sunt din judetul Dolj. In plus, se remarca prin prezenta constanta un nucleu de 15 firme", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia". Acestea din urma au rezervat spatii inca de la editia de toamna a targului CONTEX 2006.
Programul de vizitare al expozitiei va fi intre 10.00-18.00, in fiecare zi din perioada de desfasurare, iar intrarea este libera. "Targul va continua si in alte localitati din regiune. Astfel, pentru a stimula producatorii si comerciantii din principalele centre din regiune, vom incerca sa facem un circuit de manifestari expozitionale in Slatina, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin. Nu vom ocoli nici Calafatul", a precizat Albu.