Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita. Astfel, acuza Tudor Nadrag, cei 200 de oameni din Harsova care primesc bani conform legii 76 - privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, riscau sa ramana cu buzunarele goale.
Motivul, explica primarul Harsovei, este acela ca Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca nu s-a achitat de datorii, iar propunerea lui de a suporta de la bugetul local sumele in cauza, urmand sa recupereze ulterior banii de la AJOFM, s-a izbit de impotrivirea fostului edil Ionel Chirita. "Asta s-a intamplat in cadrul unei sedinte extraordinare de consiliu, iar continuarea a fost ca cei 200 de oameni s-au prezentat in fata consilierilor pentru a-si manifesta nemultumirea. Evident ca nici un consilier nu s-a mai putut impotrivi la vederea oamenilor care traiesc din banii aceia, care nu au alta sursa de venit. Insa Chirita incerca sa imi faca mie probleme, asta dupa ce in campania electorala i-a alergat de le-au iesit ochii tot acelor 200 de persoane carora eu ma straduiam sa le rezolv situatia", a spus Nadrag.

"Nu cred ca harsovenii stateau in loc de centrele lui Chirita"

"Pana la urma, am rezolvat-o, asa cum am rezolvat si problema Chirita", a concluzionat Tudor Nadrag, adaugand, referitor la fostul primar, ca "problema lui este ca n-a atras nici un investitor. A facut in schimb tot felul de centre prin Harsova: centru pentru persoane abuzate, centru pentru copii, centru social... Pai, daca nu dai oamenilor de munca pentru a avea ce manca, la ce le trebuie centrele alea? Nu cred ca harsovenii stateau in loc de centrele lui Chirita", s-a plans primarul Tudor Nadrag. Acesta a precizat, din nou, ca se va stradui sa atraga investitori si fonduri, si ca in cotinuare oferta sa de a-si dona casa celui care infiinteaza cel putin 500 de locuri de munca in oras, ramane valabila. La fel, in continuare, Nadrag nu exclude posibilitatea de a pleca intr-un alt partid, daca asta ii aduce avantaje la bugetul local, insa deocamdata "stau in PDL", a aratat edilul.