Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (4.01 secunde)
Presedintele Traian Basescu este acuzat de judecatori de imixtiune in justitie.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Senatorul PSD Serban Mihailescu a fost pus ieri sub invinuire de catre procurorii anticoruptie pentru luare de mita dupa ce Fanel Pavalache, fostul sau subordonat, s-a autodenuntat.
Fejer Karoly participa frecvent la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti. "Vineri am vandut 100 de cozonaci! Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
baclavale - la 4,5 RON/100 de grame, cafea la nisip - la 5 RON. Mergem la targurile organizate la Sinaia, Focsani, Brasov si la Festivalurile de Folclor", ne-a spus Silvian Mihaescu de la firma Pamvet. ... de telefon:
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi. ... Intre cer si pamant Si John Mack (1929-2004, profesor de psihiatrie la Harvard) opina:
In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.
Intrebat despre discutia pe care a avut-o cu seful statului acum doua saptamani, liderul PSD nu a dorit sa dea detalii, desi presedintele a invocat-o intr-un interviu acordat postului national de televiziune. "E foarte mult folclor in jurul intalnirii de-atunci.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Sa te ratoiesti la o mare putere cand tu abia poti opri trei barcaze turcesti sa-ti braconeze apele teritoriale, e folclor. ... La cate "reevalueaza" si imbarliga Traian Basescu, de ce-ar fi cinstit cand isi afiseaza dusmania fata de rusi?
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni.
Dupa Paste, cuplurile care se gandesc sa-si uneasca destinele vor avea posibilitatea sa-si faca o idee cu privire la oferta de servicii pentru nunti a firmelor craiovene.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
'De la anuntul - intrat de acum in folclor - facut de fostul ministru al Transporturilor din anii ’90, cum ca Romania nu are nevoie de autostrazi pentru ca turistii straini nu vin pe sosea, ci cu avionul si pana la retragerea presedintelui actual, de la cabana in care si-a petrecut Revelionul, spre Capitala unde il astepta lucrul la modernizarea statului, pe calea aerului, este o distanta pe cat de mare, pe atat de sugestiva.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca : Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
google-analytics.com