Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (3.12 secunde)
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
"SCUFITA ROSIE", LOGO SPECIAL LA 200 DE ANI DE LA LANSAREA PRIMULUI VOLUM DE POVESTI AL ACESTORA Google sarbatoreste, joi, printr-un logo special, implinirea a 200 de ani de la lansarea primului volum de basme scris de fratii folcloristi germani Jacob si Wilhelm Grimm, intitulat "Die Kinder und Hausmarchen".
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Tunari.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
De Dragoste", cu Horatiu Valentin Malaele si Adrian Naidin, pe 14 Februarie "De dragoste pentru iubita mea", "de dragoste animaliera", vestimentara sau, de ce nu, "de dragoste pentru guvern si pentru partid", indragostitul, cu nume predestinat parca, Horatiu Valentin Malaele, actor de geniu si jongler consacrat in zona emotiilor, va urca pe scena de Valentine’s Day pentru o declaratie de iubire pe versuri romantice, intr-o editie extraordinara a spectacolului "Sunt un orb".
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. ... Venita din Basarabia la varsta de 10 ani, Cornelia Tihon este masteranda (cu nota maxima) a Conservatorului din Bucuresti.
Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Andrei a fost primul chemat de Mantuitorul la propovaduire. ... Impreuna vor forma grupul celor 12 Apostoli, cei mai apropiati de Mantuitorul.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - au participat recent cu ceramica de Horezu, la targul Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu. ... platouri ceramica Horezu, farfurii ceramica Horezu, castroane ceramica Horezu, urcioare, cesti si cani, ciorbalace ceramica Horezu, cani de vin, vase de miere si scrumiere.
Pentru prima data, Romania a primit invitatia de a participa la San Remo Music Awards, festival international de prestigiu ce se va desfasura in doua etape, pe 11 februarie â€" concursul propriu zis si pe 12 februarie â€" Gala de premiere, la Monaco, in prezenta Printului Albert de Monaco.
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Piese pretioase din colectia Zestrea, inspirate de straiele medievale ale domnitelor si reginelor, precum si de motivele iilor romaneati tradirionale, sunt expuse in luna octombrie la Castelul Bethlen-Haller, simbol de pret al companiei Jidvei.
Primul contact, distribuit in Romania de InterComFilm. ... - Am vazut un film cu o Amy Adams diferita fata de ceea ce a jucat pana acum.
Ura si dorinta de mai bine. Poetic Edda reprezinta o colectie de poeme care provin din manuscrisul nordic - Codex Regius. ... Colectia a ramas in folclor dupa propagarea crestinismului De acolo aflu ca Fenrir este un lup monstruos.
google-analytics.com