Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (3.50 secunde)
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. "Acum am la reparat ceasuri de mana de la Emporio Armani, Omega (elvetian), Universal Geneve (elvetian), Atlantic (elvetian) si Hublot.
Recent, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
Senatul si-a suspendat ieri sedinta, dupa cinci tentative de a vota o lege, esuate toate din cauza ca nu s-a intrunit numarul necesar de voturi nici pentru a vota acul normativ respectiv, nici pentru a-l respinge.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit in trei containere sosite din China pe adresa mai multor firme din Bucuresti 10.100 articole contrafacute si 1837 articole nedeclarate in valoare totala de peste 1,92 miliarde lei.
Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi.
Alexandru Ceaus este colectionar de obiecte vechi de foarte multi ani.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... Rica Raducanu este un client vechi de-al meu, care vine cu ceasurile la reparat! Recent, a venit la mine cu un ceas de perete achizitionat din Grecia.
Chiar daca vacanta de vara isi scrie ultimele file din acest an, iar intoarcerea la scoala ori la birou reprezinta un nou capitol, o iesire prin Romania sau peste granite este intotdeauna binemeritata. Dana Savuica propune un nou eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
Sunt colectionar de la 16 ani si am patru copii care imi mostenesc pasiunea aceasta. O parte dintre bijuteriile pe care le gasiti la standul meu sunt facute de mine: ... Si tatal meu, Aurica, era si el pasionat de bijuterii vechi!
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei. ... ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate zilnic, pe Platoul de la Piata Amzei. ... ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00.
Am adus cateva obiecte din argint, unele destul de vechi, precum si cu o colectie de bricege de marca si mai ales bricege romanesti, de la cele mignon de 11 RON pana la cele mai mari.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Irina Loghin a deplans starea fol-clorului romanesc si, implicit, a ansamblurilor folclorice romanesti ca elemente de promovare a muzicii populare peste hotare. “Dupa zeci de ani de izolare, o carantina spirituala, este firesc sa vrem sa descoperim lumea“, spune senatorul PPRM.
Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
google-analytics.com