Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (2.69 secunde)
"Este un amestec de emotie si bucurie fara margini, n am mai simtit asa ceva vreodata. ... Marius este si el fara cuvinte, cu mult mai emotionat ca mine." Lavinia va relua cantarile incepand cu ziua de 22 septembrie, cand va urca pe scena din Piata Constitutiei la " Zilele Bucurestiului".
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Calarasiul este, timp de 4 zile, gazda Festivalului International de Folclor Hora Mare. Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018. De la parada masinilor de epoca, concerte cu artisti in voga ai Romaniei:
Cum este vorba despre identitatea noastra, contributia proprie la definirea ei trebuie sa fie limitata, caci ar putea fi, cu temei, acuzata de subiectivism.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ceasuri din felii de agate, piese mari: pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari).
Ceasornicarul Catalin Vardianu de pe Strada Academiei repara ceasuri de mana precum: Doxa (ceas vechi, de mana), Maurice Lacroix, Certina (elvetian) si Omega (elvetian). "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON).
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. Si unele dintre vedetele de la noi isi repara la el ceasurile. Am reparat multe ceasuri valoroase in ultima perioada:
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor: ... - ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia.
Cea de a XXVI-a editie a Festivalului International de Folclor HORA MARE, eveniment folcloric desfasurat sub egida CIOFF - Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala - partener al UNESCO, reuneste pe scena din parcul Dumbrava de pe malul Borcei, timp de 5 zile, ansambluri folclorice din mai multe tari si din Romania.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Acest caz - spunea Vallee - ilustreaza limitele sistemului nostru de observatii, avand in vedere ca in ciuda unui mare numar de dovezi:
FARCAS) Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, inca de milioane de ani. Ne putem deci intreba - nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, inca de atunci, sub ocrotirea lor?
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase. El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. ... Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern.
google-analytics.com