Cautare

22344 de rezultate pentru "ceasul lui tamango" (7.26 secunde)
FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta. ... A revenit in camaruta lui.
Intrigat de incapatanarea conservatorilor de a nu retrage motiunea simpla initiata impotriva vicepremierului Markó Béla, democratul Ioan Oltean ii cere lui Dan Voiculescu sa nu mai astepte pana la 1 ianuarie, ci sa-si ia partidul si sa plece de la guvernare la1 noiembrie, de Ziua Mortilor.
Arafat - prima infrangere adevarata a lui Basescu (Autor: ... Este, probabil, prima infrangere adevarata a lui Traian Basescu. ... In ceasul al doisprezecelea, Boc si PDL redescopera dialogul si incearca sa dreaga ce au calcat in picioare de trei ani incoace.
Declaratia lui Adrian Nastase, cu cateva ore inaintea evenimentelor dramatice de miercuri. Ce gandea si ce isi dorea de ziua sa Acestea sunt gandurile lui Adrian Nastase, transmise Jurnalului National cu cateva ore inaintea evenimentelor dramatice de miercuri.
FARCAS) Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii. ... Un numar de persoane erau in jurul lui.
Toate fortele care-l vor mort pe Dragnea, sau macar arestat, au pus un umar la rasturnarea lui.
Experimentul lui Benjamin Libet De-a lungul secolelor, numerosi filozofi si oameni de stiinta au sustinut ca liberul arbitru este doar o iluzie.
Nu scot o vorba, nu va fura portofelul, nici ceasul, nici telefonul celular. ... Singura lui banuiala se indreapta impotriva unui afacerist veros cu care se afla intr-un conflict vechi de ani de zile, pe care este pe punctul sa-l cistige in justitie.
"Le dam la toti de la trei in sus", declarat directorul "haitei", dar totul s-a intors impotriva lui, echipa jucand atat de prost incat s-a decis inlocuirea lui Mircea Rednic cu Walter Zenga.
Continentul mitic Westeros Povestea are loc intr-o lume fictiva, pe un continent numit Westeros, aflat in vestul indepartat al lumii lui Martin, fiind separat de continentul Essos de Marea Stramta si se lantul de insule numit Stepstones.
A treia casatorie Aspiratiile Lucretiei se realizeaza cand incep tratativele pentru a treia casatorie, cu Alfonso d'Este, fiul lui Ercole, duce de Ferrara, cu scopul de a consolida puterea lui Cesare in Romagna.
Nu se stie insa daca proverbul poate fi aplicat si in acest caz, cand mai curand se poate spune ca urmasilor lui Maniu, Mihalache si Coposu le-a batut de mult ceasul, chiar daca ei nu au vrut sa auda.
Nici macar PSD nu se da de ceasul mortii, intarziind sa ofere detalii despre demersul sau.
Potrivit unei telegrame din 2007, clasificata "confidential", "rezervele lui Hrebenciuc in legatura cu continuarea planului suspendarii presedintelui, pe care ni le-a exprimat initial acum cateva saptamani, s-au accentuat se pare in urma amenintarilor lui Basescu ca va demisiona daca Parlamentul va vota suspendarea sa".
Din aceasta perspectiva, devine usor de inteles dorinta noastra de a evita sa comentam pe marginea mortii Madalinei Manole, arestarii lui Dan Diaconescu sau deshumarii a ceea ce se spune ca ar fi osemintele lui Nicolae Ceausescu.
Si o iubesc pt intelesul pe care mi l-a dat despre felul in care lucreaza gandul in gandul lui, despre puterea imaginativa a unei minti ce are cu sine ceva din harul poeziei. ... Se daruie pescarilor ce-n vad / La ceasul de amurg se-ntorc acasa;
Poti fi tu insati in preajma lui? ... Te intelegi cu prietenii si familia lui si viceversa? ... Poti trai cu defectele lui?
Si din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine.
Toate problemele guvernelor, partidului si ale lui Dragnea au aparut odata cu celebra Ordonanta 13. ... Dragnea, Grindeanu, Tudose si ceilalti pesedisti importanti au fost manati ca statuile vii ale lui Daea, in direct la televizor, dar si in particular, sa intreprinda actiuni impotriva propriilor interese.
Carevasazica, am aflat ca Adunarea Nationala a liderilor PIN, ar fi hotarat excluderea lui Aurelian Pavelescu (din pura intamplare deputat de Olt ales pe listele PD), mana dreapta a lui Cozmin Gusa din acest asa-zis partid, acuzat grav pentru purtarea unor negocieri secrete cu liderii altor partide.
google-analytics.com