Cautare

250 de rezultate pentru "ceai de rotunjoar" (7.17 secunde)
Viitoarele mame care beau cateva cesti de cafea pe zi, risca sa dea nastere unor copii subponderali. Mai mult, se pare ca din cauza cafelei nasterea acestora va dura mai mult decat in mod normal, sugereaza oamenii de stiinta.
Te straduiesti sa slabesti si nu reusesti sa dai de furca apetitului pentru preparate culinare periculoase pentru silueta? Exista cateva alimente care pot taia pofta exagerata de mancare!
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta,mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac,palpitatii,nevroze cardiace). ... Se recomanda urmatoarea formula calmanta de reducere a excitabilitatii neurovegetative:
Cateva mici obiceiuri ne tin sanatosi pana la 100 de ani! Specialisti din intreaga lume au cercetat zeci de ani fiecare particica a vietii noastre si au ajuns la concluzia ca nu doar "genele bune" ne tin sanatosi pana la 100 de ani, ci si cateva alte mici obiceiuri.
La nivelul tractului respirator apare guturai,durere de ochi, lacrimare, prurit, mai ales in zilele insorite. Cand persoana se expune la vant pot apare fenomene de cefalee sau efect de bronhospasm la rece.
Artistul Alejandro Martinez e de parere ca are o stea norocoasa! In 29 de ani, cat are acum, nu s-a imbolnavit decat de doua ori.
Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii isi dau intalnire, din 23 aprilie, la Sala Dalles, la Targul Cadourilor de Florii. ... Pentru ca traditia trebuie dusa mai departe, vizitatorii pot participa gratuit la cursurile de modelaj in lut, de pictura pe ceramica sau la demonstratiile de incondeiat oua.
5 trucuri ca sa-ti recapeti energia dupa vacanta de Paste Te simti fara energie dupa vacanta de Paste? ... Lipsa de energie este o problema frecvent intalnita in aceasta perioada.
Mai jos sunt cateva explicatii extrase dintr-o revista de stiinta (Ion Life Detox News nr.7/2004), care explica de ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim. M ETODA DE TRATAMENT:
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex) informeaza: ... La nivelul tractului respirator apare guturai,durere de ochi, lacrimare, prurit, mai ales in zilele insorite. Cand persoana se expune la vant pot apare fenomene de cefalee sau efect de bronhospasm la rece.
In majoritatea cazurilor de taieturi si zgarieturi, principalul pericol este infectia, in special daca rana a fost provocata de o muscatura de om sau animal, daca este profunda sau zdrentuita sau daca nu poate fi curata complet.
Am participat la un seminar intitulat Recastiga-ti feminitatea, organizat de Feminella, pe baza unui studiu cantitativ si calitativ efectuat de Gallup Romania, referitor la incidenta uscaciunii vaginale.
sucuri proaspete de morcovi, telina, sfecla rosie si rosii, peste alb, piept de pui sau curcan, fara piele, fiert sau la gratar. ... De asemenea, este indicat sa folosesti cat mai putine farduri. ... Comprese cu tinctura de galbenele.
Un alt cititor, un bunic ingrijorat, ne semnaleaza o alta zona din Bucuresti unde ecarisajul ar avea mult de lucru. Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri.
Negii reprezinta infecii cutanate caracterizate de ingrosarea stratului superior al epidermei. In general negii sunt cauzati de infectii cu Virusul Papilloma Uman (HPV), afectand cu precadere degetele, mainile si picioarele. In functie de caracteristici, negii au fost clasificati astfel:
leziuni de intensitate mare; ... aparitie rapida de cicatrici Sfaturi de urmat Sunt cateva sfaturi simple pe care le puteti duce la indeplinire dumneavostra, spre a ajuta sau a grabi efectele binefacatoare ale tratamentului. Acestea includ schimbari in alimentatia si in stilul de viata al dumneavostra.
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta, mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac, palpitatii, nevroze cardiace). Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. de telefon:
Carani Beiget, administrator la Centrul Cultural Turc Yunus Emre, a fost prezent cu un stand la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Romanii sunt interesati in special de cultura si traditiile turcesti", ne-a spus Carani Beiget.
Ceaiul negru, bogat in antioxidanti si substante active, este esential pentru un stil de viata sanatos. ... Ceaiul negru imbunatateste sanatatea sistemului cardiovascular Ceaiul negru contine cantitati impresionante de antioxidanti, care previn oxidarea colesterolului si protejeaza sangele si arterele, ceea ce reduce riscul de afectiuni cardiace.
Fa-ti plinul de vitamine naturale!
google-analytics.com