Cautare

250 de rezultate pentru "ceai de rotunjoar" (2.69 secunde)
Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, va primi maine Medalia Comemorativa pentru Cauza Culturii si Informatiei din Vietnam, potrivit unui comunicat de presa, la deschiderea Zilelor culturale vietnameze in Romania, care se vor desfasura la Casa Studentilor din Bucuresti.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. ... Presedintele Camerei Deputatilor este recordmenul absolut al micilor atentii primite de la parlamentarii straini, fie ei chinezi sau elvetieni.
Pe langa hainele, accesoriile si incaltamintea lucrata manual de designerii romani, targul va pune la dispozitie stand-uri cu lumanari lucrate manual, carti, viniluri, precum si biciclete pentru iubitorii mersului pe doua roti.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda remedii homeopate eficiente in cazul micozelor, ce completeaza tratamentele locale alopate. ... Local cu efecte deosebite se pot aplica cateva picaturi de ulei din arbore de ceai.
Iaurt anti matreata Spala parul cu samponul tau obisnuit (preferabil samponul recomandat de dermatolog). ... Ceai din plante Daca vrei sa ai parul curat si fara matreata, poti sa-l clatesti cu o infuzie din cimbru, salvie si urzici, cate o lingurita din fiecare la o ceasca de apa.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica Gandul, cea mai puternica forta din univers - In Inteligenta materiei, prima dvs.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... In unele familii cu copii, unde femeia are un salariu mai mare, putem vorbi chiar de o inversare a rolurilor.
FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
Berbec Ca sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti, ai nevoie de rezerve serioase de rabdare si cam de tot stocul personal de bunavointa, in special fata de cei dragi.
Cum variaza functie de activitate si masa si cum se masoara corect.
Elena Marinescu) Hipertensiunea arteriala (HTA), cunoscuta drept ucigasul tacut, nu se simte, astfel ca depistarea ei este intamplatoare, la un control medical de rutina.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Procedura si pregatirea pacientului Pregatirea pentru examinare In vederea efectuarii investigatiei PET-CT programate, va rugam sa va prezentati in centru cu 30 minute inainte de ora stabilita si sa aveti la dumneavoastra urmatoarele documente:
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
PSD a organizat ieri conferinte de presa simultane in toate organizatiile judetene din tara, cu ocazia lansarii celui de-al treilea pliant care "elogiaza" activitatea actualei guvernari, intitulata "Fapte si minciuni ale PD- PNL, Guvernul Aliantei Portocalii". O paranteza extrem de interesanta si poate sugestiva:
Guvernul turkmen a decretat sapte zile de doliu national, incepand de ieri, in urma decesului presedintelui Saparmurat Niazov, care va fi inmormantat, duminica, la Kipceak, in apropiere de Capitala, intr-un mausoleu construit de grupul francez pentru lucrari publice Bouygues.
google-analytics.com