Cautare

250 de rezultate pentru "ceai de rotunjoar" (7.87 secunde)
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
Fa-ti rezerve de ghimbir de acasa. Este remediul naturist perfect pentru senzatia de greata si ameteala pe care le resimti de fiecare data cand calatoresti. Prepara-ti o salata simpla cu mult ghimbir, pe care o poti consuma cu 30 de minute inainte de a pleca la drum.
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
La standul Nuticai Ferent de la MTR puteti achizitiona oteturi din mere si miere de albine, vinuri, vegeta naturala si diverse sortimente de cafea Nutica Ferent participa la targul de la MTR, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon: ... De asemenea, si siropul de muguri de pin!
Pe ultima suta de metri (Autoare : ECATERINA BATRANEANU) 1) O jumatate de lingurita de scortisoara consumata zilnic ajuta intr-o luna de zile la arderea unui kilogram in plus. Presarata in iaurt sau peste feliutele de mar le da acestora un gust special.
Trucuri eficiente impotriva frigului, in sezonul rece O serie de trucuri recomandate de expertii in sanatate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarna si pentru a pastra caldura corporala, informeaza dailymail.co.uk.
Nutritionistii iti recomanda altceva - o bautura care sa-ti stimuleze capacitatea de concentrare si memoria.
3 pasi importanti in cura de slabire O cura de slabire eficienta cuprinde 3 pasi importanti: purificare si drenaj, slabirea propriu-zisa, urmate apoi de controlul apetitului si eliminarea poftei de dulce.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda pentru anemie urmatorul tratament:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda tratamente pentru tratarea monturilor.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. ... dulceata de trandafiri si sirop de trandafiri Aspazia - produse ecologice.
Beneficiile uleiului din radacina de ghimbir pot fi atribuite proprietatilor sale digestive, carminative, expectorante, antiseptice, anti analgezice, inflamatoare si afrodisiace. Beneficiile acestui ulei includ capacitatea sa de a trata problemele de stomac, greata, accidente vasculare cerebrale, inima, indigestie, inflamatii, probleme respiratorii, tulburari menstruale, etc.
Bolile diareice reprezinta a doua cauza de imbolnavire si mortalitate la copiii sub 5 ani. Anual, la nivel mondial, peste 700.000 de copii isi pierd viata din cauza diareei, semnaleaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Un scandal rasunator se invarte in jurul dietei Dukan, o cura de slabire pe baza de proteine folosita mult si de romance.
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
De cate ori nu am auzit ca pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa consumam iin fiecare zi cel putin doi litri de lichide?
"Crezi ca stii ce bei?" (JURNALUL NATIONAL) Sucurile industriale, alcoolul, bauturile energizante, excesul de cafeina nu hidrateaza, ci ne ingrasa Dintre toate lichidele, apa este cea care hidrateaza fiziologic cel mai bine organismul, incepand de la nivel celular, precizeaza prof.
In aceste zile corpul vostru are nevoie de bauturi fierbinti, explica un specialist in cardiologie. Anthony Bain, doctorand la Centre for Heart, Lung and Vascular Health din cadrul Universitatii British Columbia, spune ca o cafea sau un ceai fierbinte sunt bauturile indicate in zilele foarte calduroase.
Dieta de trei zile presupune urmarea unui plan alimentar foarte strict in acest interval de timp. Prin regimul de slabire desfasurat timp de trei zile poti slabi cinci kilograme, clar indicate de acul cantarului.
google-analytics.com