Racesti frecvent? Ai imunitatea scazuta? Fa-ti plinul de vitamine naturale!
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.

Descopera Vitamina C Naturala

Recomandat pentru:
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa
- cresterea imunitatii organismului
- protectie antioxidanta
- cresterea poftei de mancare

Este un supliment alimentar din fructe de padure, cu miere si propolis

Vitamina C naturala este un produs 100% natural, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului. Fructele din padure au nu doar un continut ridicat de vitamina C, ci si de antioxidante si flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.
Ingrediente: coacaze negre, macese, zmeura, catina, afine, mure, fragi, miere de albine, propolis, maltodextrina naturala.

Cum se administreaza

Vitamina C Naturala poate fi consumata zilnic (cate o lingurita dozatoare pe zi) sau in cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru sustinerea organismului in perioadele reci (cate 3-4 lingurite dozatoare pe zi).

Doze uzuale:
Copii: 3-7 ani: cate 5 g (o jumatate de lingurita dozatoare), de 1-2 ori/zi.
Copii peste 7 ani si adulti: cate 10 g (o lingurita dozatoare), de 1-2 ori/zi.
In interiorul flaconului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine 10 g de produs.
Produsul se administreaza in amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apa. Poate fi consumat ca atare sau se poate indulci cu miere de albine ori zahar.

Cum comanzi produsul

La adresa de e-mail [email protected] sau prin posta la adresa: Zenyth Pharmaceuticals, Bdul Unirii, nr. 27, bloc 15, sc. A, ap. 10, sector 4, Bucuresti